ПРИЕМАЙТЕ ЧУДОТВОРНА СМЕС ОТ МЕД И КАНЕЛА ПРИ АРТРИТ, ВИСОК ХОЛЕСТЕРОЛ, СЛАБ ИМУНИТЕТ И ОЩЕ



Канелата и медът сами по себе си са мощни лечебни средства, когато се намират в натурално състояние. А комбинацията между тях действа буквално чудотворно върху процесите в нашия организъм. Тази магическа смес допринася за пречистването и поддържането на отлично здравословно състояние. Ето как да я прилагате при някои от най-честите заболявания.

Сърдечни болести - ежедневно вземайте за закуска по 1 супена лъжица от сладката паста от мед и канела на прах. Тя намалява нивото на холестерол в артериите и предотвратява сърдечен удар. Дори и хората, прекарали инфаркт, може да намалят риска от повторната му поява. Регулираната употреба на мед и канела подобрява дишането и укрепва сърдечния мускул.

Артрит - сутрин и вечер приемайте по 1 чаена чаша топла вода с 1 супена лъжица мед и 1 чаена лъжичка канела. Редовният прием на тази смес лекува дори хроничен артрит.

Висок холестерол - смесете 2 супени лъжици мед и 3 чаени лъжички канела с 2 чаени чаши топла вода. Изпийте дозата в рамките на целия ден. Това ще намали нивата на холестерола в кръвта с 10% още след първата изпита чаша от сместа.

Слаб имунитет - ежедневният прием на 1 супена лъжица мед и канела, смесени в равни количества, стимулира синтезата на бели кръвни телца, които предпазват организма от бактерии и вируси.

Възпаление на пикочния мехур - вземете 2 супени лъжица канела и 1 чаена лъжичка мед, разбъркайте ги в 1 чаена чаша хладка вода и изпийте. Тази смес убива микробите в пикочния мехур.

Косопад - втрийте в корените на косата маска от 2 супени лъжици топъл зехтин, 1 супена лъжица мед и 1 чаена лъжичка канела преди миене на косата в продължение на 15 минути. След това измийте косата си с хладка вода.

Стомашни болки - канела на прах, поръсена върху лъжица мед, се приема преди хранене. Тя намалява киселинността и помага за храносмилането дори на най-тежката храна.


Четете още:

🔴 Селско читалище в Пазарджишко стана "Сграда на годината" (СНИМКИ)

🔴 СЕНЗАЦИЯ! Божидар Краев отива в Арсенал или Лестър

🔴 Лечебен извор на връх Дамбалъ





Източник: България сега





Коментари

горе