Радостина Тодорова: Нямам намерение да представям България на Мис Свят!



Радостина Тодорова е носителка на титлата Мис Национален отбор по футбол и Мис Вселена България 2015 г. Радостина се превърна в една от най-успешните носителки на тези титли след успешното й представяне на конкурса Мис Вселена.

Радост, както я наричат галено, получи огромна подкрепа от българите преди заминаването си, а след финала на конкурса спечели уважението и любовта на милиони филипинци заради жеста на подкрепа към Мис Филипини Пиа Вуртзбах, която първо беше обявена по погрешка от водещия за първа подгласничка, а тя се оказа истинската победителка.

Благодарение на този жест Miss Bulgaria се превърна в нарицателно за добро и филипинците казват в много публикации, че човек дори и да знае какво да направи, винаги има нужда от една Мис България в своя живот.

Филипинците инициираха кампания в подкрепа на Радостина (на снимката) да представя България и на Мис Свят 2016 и навсякъде из социалните мрежи пишат, че ако представя България, отново ще получи подкрепа от 100 милиона филипинци. 

Явно успехът на българката не се харесва на определени хора в нашата мила родина, защото след хвалебствията започнаха безпочвени обвинения и нападки. 

Ето коментара на Радостина Тодорова: "Бях много изненадана, когато в медийното пространство се появиха нападки към мен по повод явяването ми на конкурса Мис Свят. Нито веднъж не съм споменавала, че искам и ще представям страната на него. Дори обясних факта, че в България има конкретен лицензиант и ежегоден конкурс, който все още не се е състоял за 2016-та година. Не знам защо някои хора толкова се подразниха или изплашиха от факта, че в социалните мрежи се появи инициатива на мои фенове от Филипините, която призовава за подкрепа да представям България и на Мис Свят, но аз не съм пряко свързана с нея и не мога да отговарям действията на феновете ми. Явно ме смятат за достойна и това ме радва. Зарадвах се на подкрепата им, но само толкова. 

Стигна се до там, че някои жълти издания използваха мои снимки от стара фотосесия, заявявайки че заради тези снимки не мога да представям България на Мис Свят, а нито аз нито моята агенция някъде сме оповестявали официално, че въобще имаме подобни намерения. Тези хора мога да нарека клеветници, които не заслужават дори минута от моето внимание. Аз съм спокойна, защото в България има много интелигентни хора, които  виждат и оценяват фактите, а празни приказки всеки може да приказва. В момента съм все още съм горда носителка на титлата "Мис Национален отбор по футбол" и нямам никакво намерение да се явявам на други конкурси за красота особено в България, защото смятам, че Мис Национален отбор е най-стилно организиран, най-смислен и най-престижен. Журито е съставено от най-добрите български спортисти и е на много високо ниво и в продължение на 2 години се занимаваме с благотворителност. Участието ми в Мис Вселена беше само една от всичките ми изяви. Аз обичам България и за разлика от много хора се старая да я популяризирам макар и мъничко. Радвам се, че накарах 100 милиона филипинци да пропишат на български и да се поинтересуват къде се намира България.”

Мис Вселена е международен, ежегоден конкурс за красота, който има 64 годишна история. До 2015 година конкурсът беше собственост на медийния магнат Доналд Тръмп, а от септември 2015 - на най-голямата медийна група в Америка NBC. 

Мис Вселена е един от малкото конкурси за красота, които могат да се похвалят с високо ниво на организация и телевизионно излъчване на живо в целия свят. 


Четете още:

🔴 Три българки бяха наградени за изключителен принос към науката

🔴 Лед скова река Искър! Това е знак (СНИМКА)

🔴 Деца създават мобилно зарядно устройство в Казанлък





Източник: Petel





Коментари

горе