Съветите на 97-годишната баба Спасуна ще държат болестите далеч от вас



Изключително лесни за спазване, а толкова ефикасни

Изключително лесни за спазване, а толкова ефикасниБлагодарение на тези съвети, 97-годишната баба Спасуна е държала цял живот болестите далеч от себе си.

За съжаление баба Спасуна вече не е между живите, но нейните наследници разкриват, че болестите никога не са я поваляли. Тя е издъхнала в съня си и дори не е усетила. Запознати разкриват, че това е възможно най-леката смърт.

Единствено в последните години от живота си баба Спасуна сложила очила за близко виждане.

Болестите бягали от нея като дявол от тамян – нямала нито високо кръвно, нито пък нещо друго сериозно за разлика от мнозина от възрастните хора.

Баба Спасуна била категорична, че гладуването, което правят младите момичета е в основата на много от болестите на днешното време.
Ето как да държите болестите далеч от вас, следвайки съветите на баба Спасуна:

1. Започвайте деня си с горещ ароматен чай. Най-добре е да не използвате пакетчета, а истински билки, които да запарите. Не заменяйте тази сутрешна гореща и ароматна напитка дори и през лятото. Колкото и странно да ви се струва, горещият чай има охлаждащо действие през лятото. Всеизвестен е фактът, че топлият чай разширява кръвоносните съдове и повишава потооделянето, с което изгонвате и лятната горещина.

2. Другият съвет на възрастната жена е да закусвате час след като сте изпили ароматния горещ чай. Не прекалявайте с количеството храна на закуска при все, че все по-голяма скорост набира твърдението, че закуската трябва да е най-обилна. За да изгоните болестите надалеч от вас най-добре е да изберете плод за закуска или пък филийка хляб, намазана с обезмаслена извара и гарнирана с домат.

3. Наблегнете на това, което ви предлага даденият сезон. В противен случай пилеете луди пари, а в същото време нямате гаранция за качеството на плода или зеленчука, който купувате.

4. И не на последно място от съветите на баба Спасуна срещу болестите, са разходките. Не си ги спестявайте, колкото и да е студено навън. Не забравяйте, че движението е здраве.


Четете още:

🔴 Така веднъж във снежната алея…

🔴 Борисов: "Дъблин" не работи, Европа да затвори границите си за бежанци

🔴 Русенска фирма отваря 500 нови работни места





Източник: doctorbg





Коментари

горе