Попова пак контра на президента: Нацията ни е разединена, това ще ни погуби



Вицепремиерът Маргарита Попова, която днес трябва да направи равносметка на свършеното през изминалите четири години, бе изключително критична към това, което се случва в България. Повод за острата й реакция бе скандалът около СМС-а, изпратен до премиера Бойко Борисов и последвалата криза във ВСС.

Докога нацията ще се занимава със SMS-и, попита видимо ядосана Попова. С това ли трябва да се занимава цялата нация.  Какви SMS-и писали, на кого ги писали. Трябва да сме малко по-интелигентни, не можем да се занимаваме с такива неща, подчерта вицепрезидентът.

Попова е категорична, че трябва да търсим първопричината за това, че днес нацията е разделена, разделено е общество, разделен е ВСС, и настоя да се спре с разделението, което ще ни погуби като народ и държава.

Да се спре с разяждащата омраза и това разяждащо разделение, иска тя. Разделението разяждат всяка инициатива. Да намерим корените на злото. Стига с това разединение, призова Маргарита Попова.

Тя предупреди, че няма как съдии и прокурори да работят в интереса на народа, ако се мразят. А разделението било най-големият грях, който допуснали политиците.

Дали обаче в това число Маргарита Попова включва и себе си - не стана ясно от критичното слово, което произнесе. А със сигурност като вицепрезидент тя също носи отговорност за състоянието, в което се намира нашата държава и  нация, както и за скандалите, които не спират да се вихрят в съдебната система, към която общественото доверие е достигнало до дъното.


Четете още:

🔴 Не остарявай, любов!

🔴 28 двойки близнаци са родени в Бургас за година

🔴 Мария от Стара Загора: Благодарна съм на мама, татко не е хубав човек





Източник: Фактор





Коментари

горе