Крисия в "Нощта на звездите" в "Арена Армеец"



11-годишната Крисия Тодорова от Разград е най-малката номинирана за наградите на фондация „Енчо Керязов“ – съобщават от организацията. Девет са децата-таланти в изкуствата, науката и спорта, които комисия е избрала, те ще получат призовете си в изключително тържествена обстановка – на събитие, озаглавено „Нощ на звездите“.

Спектакълът, който цирковият артист Енчо Керязов и шампионът по спортна гимнастика Йордан Йовчев, организират ще се случи на 24 февруари в зала „Арена Армеец“. Освен тях в „Нощта на звездите“ ще участват: цигуларят Васко Василев, Станка Златева, Петър Стойчев, Христо Мутафчиев, националния отбор по художествена гимнастика, световноизвестни циркови артисти и гимнастици, водещи ще са Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека.

Наградите на фондация „Енчо Керязов“ се връчват за пета поредна година, като преди да станат национални са за талантите от Ямболска област.

Сред най-големите успехи на разградската призьорка на тези награди Крисия Тодорова са второто място в „Детска Евровизия 2014“ и второто място в конкурса „Детская Новая волна“ в Крим.


Четете още:

🔴 Фейсбук е място за комплексари

🔴 Кубрат Пулев: По-силен съм от Чисора

🔴 Калофер от птичи поглед (видео)





Източник: Дарик





Коментари

горе