ДОКАЗАНО: Съкращавате живота си с 15 години ако спите на тази страна!



Лекар доказа, че ако спите на грешната страна може да вгорчите живота си.

Той съветва как да спите и да не се събуждате и по този начин тялото ви да остане здраво.

Според него, ако цял живот сте спали на дясната страна, крайно време е да го промените.

Той е лекар в най-добрите клубове в НБА баскетболната лига, където е спасил няколко баскетболисти от големи мъки!

Изследването на лекаря, което се отнася до начина на сън, на мнозина може да подобри съня. Доктор Джон Дилард е бивш директор на "Плейър дивелопмънт" за НБА клуба Ню Джърси Нетс и е публикувал над 200 снимки и статии, които се отнасят до подобряването на здравето. Сега ни казва да внимаваме за това как спим и смисълът е добре да се наспием, но не с лежане на дясната страна.

Основна причина защо трябва да спим на нашата лява страна е, защото по този начин се помага на храносмилателната система по-лесно да усвоява храната, докато спим. Ако спите на дясната страна тогава се излагате на голям риск да получите киселини и връщане на киселина от стомаха. Това е така, защото коремните сокове и киселините от стомаха по този начин по-лесно проникват в хранопровода през нощта.

Спането на дясната страна не е добре и поради лимфната система, която е важна част от имунната система. Спането на лявата страна помага на глюкозата, протеините и други важни елементи да влязат в лимфната система по-бързо. Това също добре ще се отрази на сърцето и далака./mall359.com


Четете още:

🔴 Българска компания, създала "умни кошери" се класира за световния финал на The Venture

🔴 Пращаме армията срещу мигрантите

🔴 Конкурс за най-дълга целувка в сeло Забърдо за деня на влюбените





Източник: bradva





Коментари

горе