България през 2046 година (Част 2)



Поредната добра новина! С голяма доза гордост можем да заявим, че 2046-та ще остане в историята, като годината на българското господство. Армията ни не помни ден, в който да е била по-многобройна, а войниците ни по-отдадени на каузата да служат и защитават държавата си. Макар, че много отдавна не е имало повод нашите бойци да използват огнената мощ на автоматите, понеже останалите страни изпитват нескрит страх и треперят пред силата на българската войска. Още преди няколко години Съединените американски щати направиха публично изявление, с което твърдо заявиха отказа си някога да се изправят срещу нас.
„Българската армия е феномен, пред който Америка се прекланя – каза тогава президентът на САЩ в интервю пред телевизия CNN. – Безразсъдството на техните войници е невиждано. Тези мъже навлизат в бой без страх дали ще се изправят пред многочислена войска или атомна бомба. Мотивирани от неща, които наричат „кебапче“ и „чалга“, те храбро крачат напред покосявайки всеки и всичко по пътя си. През богатата си и дългогодишна история Съединените щати никога не са виждали подобна смелост и жертвоготовност.
Няколко пъти ЦРУ изпрати най-добрите си шпиони, да разкрият тайните на българската армия, но безрезултатно. Единственото което ни е известно, по думите на завърналите се агенти, е че тамошните мъже черпят сили предимно от чудотворен еликсир наречен „ракия“. Очевидно обаче той дава здравина и могъщество единствено на българина, защото след третата чаша от тази напитка хората от разузнаването ни се връщат болни – с главоболие, висока температура и промита памет. Нямат никакъв спомен за престоя си в България след консумацията на въпросната „ракия“.
От името на всеки един американец бих желал да кажа, че Щатите не биха искали да имат вземане-даване с българската армия и че в наше лице държавата им винаги ще има съюзник. Искрено съветвам Русия, Китай и всички себеуважаващи се и разумни люде да изградят мирни и приятелски отношения с тази страна.“
След тези думи действително множество народи издигнаха стабилни политически мостове с родината ни, на които се радваме и до днес. Плюсовете от тях са налице. Например сега, ако българин посещава чужда страна, още при чипо-идентификацията за националност получава букет рози, ключа за града, в който смята да пренощува, безплатна стая в най-луксозния хотел (от който се прогонват останалите гости, в случай че българина не хареса VIP помещението и реши да обиколи етажите и да изпразни минибаровете), както и Памела Андерсън (рекламно лице на българското хапче „Неостарин“) облечена в заветния червен бански от сериала „Спасители на плажа“, топлеща постелята на спалнята, старателно обучена в изкуството на приготвяне и сервиране на шопска салата в леглото. Макар все още да не е усвоила българския език достатъчно и да поднася чинията с думите „Заповедайтие, рицару мои!“, българинът е склонен да ѝ прости заради ентусиазмът, с който го прави.

Нека да ви припомним как се стигна до тук. През 2019-та година, след дълго проучване на слабостите на страната ни, Ислямската държава заплаши България, че ще ограничи вноса на качествен алкохол, ще бомбардира всичките ни пивоварни, изби, както и Меката на  културата – Димитровград и в частност „Пайнер“. След тези вледеняващи кръвта заплахи, заваляха наборници, които доброволно вдигнаха оръжие и тръгнаха по следите на ИД. Само за две седмици и последния член на екстремистката групировка в световен мащаб беше открит и ликвидиран. Така, защитавайки най-скъпото си, спечелихме благоволението и почитта на цялото земно кълбо, като на днешна дата по амбиция се нареждаме до Чингис хан и Наполеон.
Сега всеки втори български мъж е войник, а българските казарми служат за пример – те са МОЛоподобни, с минимум 5 етажа, с по три кафенета, две кина и заведения за бързо хранене. В тях се редят магазини, в които войниците могат да избират военни униформи по специален дизайн на Армани, Версаче, Гучи и прочее, както и оръжията на Порше, Ферари, Мерцедес, BMW и Ауди. Спалните помещения към казармите са проектирани от веригата „Хилтън“ и предоставят безплатно СПА, курсове по медитация и йога, а за по-търпеливите дори и такива по плетиво и бродиране.

Сегашния военен министър, който пое поста кратко след връчената му нобелова награда за литература, заслужил я с преведените на 46 езика авторски книги „Върви на майната си“ и „Как да обиждаме със секс“, Христо Стоичков наскоро заяви, че интерес към българската армия има oт всички точки на света.

„Получаваме молби за присъединяване от Испания, Япония, Африка, Обединените арабски емирства, Гренландия, Корея и много други. Мъже от цял свят, готови да оставят жените и децата си, подават молби и мотивационни писма с надеждата да се наредят сред редиците на българската армия и да се преместят в нашите казарми. Разбира се, това е право само на нашите момчета, затова препращам молбите и „CV-итата“ им към фирмите за професионално градско почистване и поддържане на улиците, понеже там чистачите никога не стигат, макар роботизирания германски народ да се труди денонощно.“

Военният министър Стоичков, известен с измислянето на наказанието за неизпълнителни войници „100-те футболни топки“, което доби изключителна популярност в армията ( припомняме, че това представлява челна стойка върху футболна топка, като наказания трябва да се задържи в тази позиция докато го обстрелват с 99 сокър топки – ако падне преди 99-тата се започва отначало), обеща чужденците никога да не извоюват право на място в армията ни и сподели, че се планира строежът на нова казарма по проект на компанията „Apple“.
Сигурно ви е направило впечатление, че до тук никъде не се споменава за политически разногласия в страната ни. Това е така, защото такива просто няма! В предишния наш брой писахме, за разцвета на държавата ни, но освен че България цъфна като майска роза през декември, родината ни се наслаждава на едно изключително политическо спокойствие и разбирателство. Всичко това беше предречено през далечната 2021-ва година, още преди заветната 2024-та – Годината на абсолютната промяна (за повече информация потърсете част първа), от Цецка Цачева, някогашния председател на българския парламент. През 2018-та Цачева доброволно напусна поста си, след съновидение, в което ѝ се явил самият Нострадамус показвайки ѝ, че е поела по грешния път. Оттогава Цачева е видна пророчица и екстрасенс усъвършенствал до перфекционизъм гледането на боб и пари, както и гадаенето по дим от горени билки, депутатски косми, кости и принадлежности. Наричащата себе си Духовната дъщеря на Нострадамус (или както хората ѝ казват накратко – Ностка Дамусева), предсказа голям политически сблъсък през 2023, който веднъж завинаги ще сложи край на разногласията и неразбирателствата.
Така и стана! През предречената година последният и нашумял БГ национален ефир – „По-НОВА от Нова“ ТВ (или ПНН-ТВ) откупи правата за реалити шоуто „Биг Брдър“, като пилотния сезон събра под един покрив водещите нашенски политици. Понеже народът ни беше гладен и жаден за истина и действия, ПНН-ТВ реши да го „нахрани“ през телевизора излъчвайки „Биг Брадър: Политическият Алкатраз“. В къщата на Големият брат, абсолютно насилствено бяха затворени имена като Бойко Борисов, Делян Пеевски, Лютви Местан, Цветан Цветанов, Георги Първанов, Сергей Станишев, Соломон Паси, Росен Плевнелиев, както и певицата Преслава за цвят, разкош и вдигане на рейтинга. Това беше истински фурор! Още с хвърлянето на съквартирантите в къщата, те се разделиха на два лагера, като за лидери на всеки се обявиха сегашния президент г-н Борисов и Делян Пеевски, понастоящем съпруг на Министъра на Образованието Николета Лозанова. Единия лагер се състоеше от Пеевски, другият наброяваше всички останали. Двамата водеха ожесточени битки за надмощие, като същевременно Борисов властваше над народа в лицето на останалите съквартиранти. Въпреки неразбирателствата лидерите обединяваха сили по важни въпроси. Без никакви финанси успяха да превърнат своя Алкатраз в луксозен пентхаус, в който се лее шампанско и се яде хайвер на корем. Някак дори смогнаха да преустроят гледката към бунището, превръщайки го в първото изкуствено създадено море в България. Понеже им беше забранен интернет достъпа и телевизията, по неведоми пътища господни, всяка петък вечер вкарваха нелегално софийския театър да им изнася представления. Но и луксът не успя да задоволи политическите лица и да изгради мирни взаимоотношения между тях в дълготраен план. Борисов и Пеевски често се хващаха за гушите, след разгорещени обвинения кой от двамата е виновен за кризата на държавата ни от преди години и кой се е наял повече. Когато обстановката се нажежаваше до бяло, красавицата Преслава изскачаше по бански и запяваше патриотични песни, за да насочи страстите в правилната посока. Съквартирантите се провалиха на мисии като „Грозната истина“, „Отслабване и вталяване“, както и „Изповедание“. Интересно е, че за петмесечния си престой в къщата Росен Плевнелиев беше най-пасивния участник. Той не изказа никакво мнение по даден въпрос, не взе участие в референдума под покрива и постоянно номинираше себе си за изгонване. За сметка на това обаче, нямаше и една неизпълнена задача поставена му от Борисов. Делян Пеевски пък осъществи няколко преврата срещу себе си, внесе нова конституция на едночленната си държава, ограби  народа си  - в частност себе си, въпреки всичко беше преизбран, след като се покая публично пред огледалото… Накрая захвърли всичко и отвори „Lafka“, от която останалите съквартиранти макар и с нежелание си купуваха сутрешното кафе и собственоръчно написаните от Пеевски с химикал вестници.
Страстите за петте месеца бяха огромни – водеха се войни, сключваха се мирни договори, разделяха се територии, нарушаваха се закони и т.н. Няма да ви занимаваме с всичко. Важното е, че за победител беше провъзгласена Преслава, която спечели сърцата на публиката. След предаването останалите участници се обединиха в мъката си относно загубата и утешавайки се, след сълзи и сополи, намериха пътя един към друг заравяйки томахавката на войната при парите от КТБ. От този момент насетне политическата обстановка в държавата ни се оправи и като че ли добротата зарази много хора.

Делян Пеевски взе кардиналното решение да напусне политическия сектор и да преследва голямата си скрита страст. Той се яви на кастинга на „България търси талант“ с оперно пеене, но беше отхвърлен от журито, както и от това на X factor… Затова се отдаде на второто си влечение и сега е главен готвач към ООН, като обикаля света с мисията да нахрани всички гладни деца по земята.
Хуманността удари и някогашния футболист Валери Божинов, който днес е горд собственик на най-успешната ветеринарна клиника „Малко коте“, както и веригата от приюти „Доволно малко коте“, която е причина за подслоняването на хиляди улични котенца и кученца, макар сега пред нас да стои въпроса как ще се справим с бездомните депутати…
Тенесистът Григор Димитров пък най-сетне се венча за певицата Никол Шерзингер (която дълги години бранеше от Божинов, все пак Никол изгря в групата “Pussycat dolls”, а любовта на Валери към котенцата е всеизвестна). Двамата с Димитров сега са решили да дадат своя принос към добротата, като се явят пряка конкуренция на Анджелина Джоли и Брат Пит, и да осиновят по три дечица от всяка държава (повечето страни, по предложение на Димитрови, включиха тази опция в държавната си лотария и сега всяка година, в рамките на 3, на случаен принцип ще се избира името на едно дете, което трябва все пак да отговаря поне на половината изисквания на младото семейство).

Днес добротата е просто навсякъде!
Нашият вестник приканва всички читатели да последват примера на големите български лица и да не спират да правят добро всекиму, за да развием страната си повече.

Още новини от 2046-та година очаквайте в някой от следващите ни броеве. В материалите не само ще отразим новостите около разцвета на държавата ни, но и ще ви припомним как стигнахме до тях.

Следва продължение


Четете още:

🔴 Чужденци пеят български песни в Тайланд

🔴 Априлци вдигна купон в чест на сланината и греяната ракия

🔴 93 Harbi - 1877-78 - една непозната Освободителна война





Източник: България сега





Коментари

горе