Почернена майка разплака Фейсбук



„Честит ви празник, майки, родили убийци на деца! По-добре да не бяхте ги раждали!!!“. С тези думи почернената майка на пребития до смърт ученик от Враца Николай Димитров разплака социалната мрежа на женския празник.

В личния си профил във Фейсбук д-р Нонка Лилова написа на тези, които са родили убийците на сина й Иван Каменов-Цофъра, Калин Димитров-Скинара и Ивайло Миланов –Акулата: „Моето момченце съм сигурна, че щеше да ми подари целувка, прегръдка и цвете! А вашите синове кога са ви подарявали цветя? Сигурна съм, че никога. Защото убийци не подаряват цветя - дори на майките си!”

Д-р Нонка Лилова

В „празничното” си послание лекарката, която изгуби сина си на 12 октомври 2013-та след дълга агония от зверски побой, се обръща и към Ники, който така и не можа да започне десети клас: „Днес щях да получа цветя от теб, сине мой - сигурна съм. Щях... но днес само ще чакам... И никога нищо няма да се промени... Аз, най-тъжната майка на света ще чакам... докато съм жива... ,,Техните“ майки имат синове - синове убийци, синове чудовища, но и те няма да получат цветя. Защото никога не са дарявали цветя на тези, които са ги родили, никога не са научени да ценят празниците и да уважават майките си. Тези майки - на убийците на моето дете, също ще чакат цветя, ще чакат като мен, но също няма да получат.

Миналата година Цофъра, Акулата и Скинара бяха осъдени на по 18 години решетки от Окръжния съд във Враца, който прецени, че Ники не е умрял по особено мъчителен начин. Преди няколко дена пък Апелативният съд в София намали с 2 години наказанието на Скинара и потвърди присъдите на Цофъра и Акулата.

Подсъдимите за убийството на Ники.

В решението на магистратите се сочи, че те са признати за виновни, за това че на 31 август 2013 г. пред бар "Бирхале" във Враца умишлено са умъртвили Ники, като деянието е извършено с особена жестокост и по хулигански подбуди.
Тримата са нанесли побой над 16-годишното момче с юмруци и ритници, докато то е било повалено на земята, без да оказва съпротива. Ударите са били многобройни, със значителна сила, насочени към жизненоважна част на човешкото тяло – главата. Тези обстоятелства съдът е отчел като достатъчни, за да се приеме, че е налице умишлено нанесена телесна повреда, от която подсъдимите са целели настъпването на неговата смърт.


Четете още:

🔴 Бабините ябълкови бухтички - изпитано и опитано!

🔴 Пълно слънчево затъмнение днес, отложете важни дела

🔴 Нашата Дони Василева е най-красивата баба във Вселената





Източник: Монитор





Коментари

горе