Беглика Фест 2016 се пробужда!



Играеш, твориш, мечтаеш, слушаш музика, опознаваш света и през света – себе си, и някак неусетно... порастваш. Един ден се събуждаш на 8. Имаш вече много приятели, дори не просто приятели, а общност от хора зад себе си. И заради всичко това - искаш да превърнеш идния август в още по-величествено изживяване. Точно това ви очаква на осмия Беглика Фест!

От 25 до 29 август 2016 г. скандинавски вайб със спиритуален привкус ще изпълни въздуха над беглишката гора. Музика, пълна със смисъл и душа – такова е звученето на шведската банда Markandeya, в основата на която стои фронтменът на етно-фюжън чудото Kultiration.

Колко са измеренията на звука ще покаже Man of Nо Ego. С амбиент и звученето на музиката си, в която вплита послания на мислители като Алант Уотс и Ошо, Man of Nо Ego ще ви поведе на едно пътуване, дълбоко в сенките на човешката сетивност.  

За 8 години, откакто съществува, Беглика Фест се превърна в много повече от фестивал с устойчиви принципи. „Беглика" вече е една хармонична и саморазвиваща се общност от хора – свободомислещи, чисти в отношението си към света, смело изразяващи себе си. Не случайно миналата година след фестивала се появи фейсбук групата „Хората от Беглика“. Както и не е случайно, че артистите отдавна припознават Беглика Фест не просто като сцена за изкуството си, а като пространство за създаване на изкуство – свободно и естествено, такова, каквото идва от сърцевината на вдъхновението им.

- Early Bird билети на цена от 40 лв. (ограничен брой!) – вече са в продажба на http://www.ticketlogic.bg/beglik/28158

- За първи път в България: билет на изплащане – Easy Pass! Може да се закупи чрез заплащане на касите на Easy Pay в цялата страна с възможност за плащане на 20 лв. сега, а останалите 20 лв. - по-късно, според възможностите на потребителя. Промоцията е валидна до 01.04.2016 г.


Четете още:

🔴 ДОКТОРИТЕ СА ИЗУМЕНИ! Две лекарства унищожават рака на гърдата за 11 дни! Ето какво показаха тестовете!

🔴 Великденски пости 2016

🔴 Новите правила, свързани с детските градини





Източник: spisanie8





Коментари

горе