Теодосий Спасов свири в песента на Поли Генова за Евровизия



Парчето е на английски и ще бъде представено на 12 май в Стокхолм

Песента на Поли Генова, с която ще представи страната ни на конкурса Евровизия, вече е готова. В нея участва и големият ни музикант Теодосий Спасов.

Парчето се казва If Love Was A Crime (“Ако любовта беше престъпление”), а Поли ще го представи във втората част на втория полуфинал, който ще е на 12 май в Стокхолм. Автори на музиката са Борислав Миланов и Себастиан Арман, които работят в тандем с шведския композитор Йоаким Бо Персон. Поли Генова е съавтор на текста.

“Песента е въздействаща, повличаща и носеща едно-единствено послание - любов! Тази любов, която откриваме навсякъде, която е заложена вътре в нас и която ни зарежда с толкова много вяра и енергия. Заредени се чувстваме аз и всички, които работим над проекта, защото знаем, че любовта ни прави непобедими”, казва певицата. Добавя, че изпълнението ще бъде на английски език, защото така ще успее да стигне до повече хора.

През следващата седмица ще бъде представено видеото към сингъла. Куп музикални спецове се заеха със задачата да селектират коя песен да представи страната ни на Евровизия 2016. Мнението си дадоха Дани Милев, Стоян Янкулов-Стунджи, Красимир Гюлмезов и директорът на Националното музикално училище “Любомир Пипков” Милка Митева. Към тях се присъединиха и представители на БНТ.


Четете още:

🔴 ДириГЕНИЯТ

🔴 10 начина да избягате от всичко и да усетите чудото на живота

🔴 Важно за всеки българин! След 2 седмица губиш право на безплатно лечение, ако не си...





Източник: 24 часа





Коментари

горе