Датчанката Виктория Фламел превъртя YouTube с РЕКЛАМА за България. ВИЖТЕ какво казва тя за ракията, шопската салата и... (ВИДЕО)



Датчанката Виктория Фламел – израснала в покрайнините на Копенхаген, разби YouTube със своите забавни ревюта за различни държави. Тя стана толкова популярна, че много страни се надяват да попаднат в предаването й.  Датчанката успява да разкаже много важна информация за България само за 3 минути и половина. Видеото, от една страна, ще ви накара да се усмихнете, но и ще докосне чувството ви за родолюбие. Някои от другите държави за които Виктория Фламел говори са Франция, Южна Кореа, Португалия, Норвегия и други.

Туристическите агенции в България, трябва да са дълбоко признателни на Виктория. Датчанката говори също така и за българските традиционни храни и напитки. Една от тях, както знаем всички е ракията. Тя много върви с другата българска гозба – шопската салата. Всички чужденци се възхищават на тази комбинация, но след това някои ги боли главата. Насладете се и се гордейте с думите, които казват чужденците за нас. Явно не всичко в българския туризъм е загубено и може да бъде поправено. Акцентът трябва да бъде върху доброто обслужване и представянето на българския фолклор.


Четете още:

🔴 Завърши Вторият форум на българските училища в Западното полукълбо

🔴 Българи предотвратиха екологична катастрофа на Антарктида

🔴 Без блокада на границата по Великден





Източник: opoznaybulgaria





Коментари

горе