Христос Воскресе, БЪЛГАРИ



В навечерието на един от най-светлите български празници – Великден, екипът на Гласът на младите хора ви поздравява със здраве и благоденствие. Нека всички се чувстваме по-празнично дори в делниците си.

Въпреки трудностите, болките и своите неволи, нашият народ се е съхранил като такъв, защото е пазил живи традициите си. Празниците са време не само за почивка, но най-вече за смирение и равносметка. В тези дни ние спазваме обичаят да боядисаме яйца за великденската си трапеза, да запалим свещичка в църквата. Наред с това даваме пример и на нашите деца – бъдещето на България.

Празничните дни ни обединяват. Те ни карат да бъдем един народ. Независимо от пагубното ежедневие, несполучливата политика, тежкото бреме на възрастните хора, всеки един от нас посреща Великден с малко надежда. Надежда, че ще имаме сили да се борим срещу смазващата сиситема, срещу натиска на по-силните икономически от нас страни. Надежда, че нацията ни е оцелявала през вековете и ще оцелее и сега!

Екипът ни няма да се впуска в пространен анализ за статуквото и традициите. Ние сме щастливи, че, въпреки всичко, и днес те се почитат.

Весели празници! Бъдете живи и здрави, защото, макар и тривиално пожелание, то остава най-ценното!


Четете още:

🔴 3-те най- ефикасни начина да премахнете висящите желеподобни крила по ръцете ви

🔴 ФЕЙСБУК СЕ ПРЪСНА! БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК честити РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО на Великден! /Снимка/

🔴 Сега е пикът на кърлежите





Източник: glasutnamladitehora





Коментари

горе