Зов за помощ! Красивата варненка Таня има нужда от нас, за да замине за операция в Германия!



23-годишната Таня Маркова е студентка в Икономическия университет във Варна и има спешна нужда от нас, за да замине за операция в Германия.

Когато Таня е била на 12 години пада по стълбите и наранява гръбначния си стълб, от което следва парализиране. След хиляди изследвания се установява, че се касае за възпаление на гръбначния мозък. Претърпява три операции, една от които на гръбначния стълб и две на крака, прохожда отново, но в момента има нужда от още една операция и последваща рехабилитация, за да се движи нормално и да няма усложнения във времето. 

Таня се е срещала с много специалисти, посещавала е клиники в Русия, но операцията, от която се нуждае не може да се извърши в България. Клиника в Германия е поела отговорността да извърши операцията, която е на стойност 17 700 евро. Таня разполага със сумата от 11 900 евро, която е отпусната от Здравната каса, но остатъка е непосилен за момичето. След престоя в Германия, тя ще трябва да проведе тримесечна рехабилитация в Словакия, която е на стойност 45 000 лева. 

Нека да помогнем на Таня да се движи отново нормално и да има пълноценен живот!

Банкова сметка:

Титуляр: Таня Димитрова Маркова

BG81 UNCR 7000 1522 6662 97 

BIC: UNCRBGSF

Уникредит банк

Фейсбук страницата може да откриете ТУК.


Четете още:

🔴 Швед плати за нелегално влизане на сирийка в ЕС, ожениха се в България (видео)

🔴 Лимонова диета: Как да свалите един размер дънки за седем дни?

🔴 Хората, които постоянно се тревожат, са по-интелигентни от останалите





Източник: Petel





Коментари

горе