Полицейска "вежливост": Ко снимаш ве, ще ти е*а майката!




Ко снимаш ве, п***л? Ще ти е*а майката! С тези думи полицай се обърнал към мъж, който снимал пожар с телефона си във Варна.

Случката се разиграла на 17 юли. Около 19:30 Красен Марков и приятелката му преминавали с автомобила си по бул. "1 май" в града. Двойката забелязала пожар, затова Красен извадил телефона си и започнал да го снима. В кадър обаче случайно влязъл и полицай, който бил на мястото.

"Виждайки ме че снимам, Каменски, полицай Сигма от гр. Варна, се отнесе към мен грубо, в нарушение на професионалните си задължения, използвайки нецензурни думи, а именно: "Ко снимаш ве, п***л? Щи ти е*а майката", алармира Марков с пост във Facebook, адресиран до МВР‬ и РПУ-Варна.

Красен спрял да снима, но полицаят, явно силно притеснен от това, че може да се превърне в медийна звезда, решил да спре колата за проверка.

"След около 3 минути, същият полицай шофираше мотора си в еднопосочна улица в насрещното движение срещу мен и ме спря за проверка до плажната алея на кв. "Аспарухово", като ми заяви, че изисква личната ми карта, за да не публикувам записа в социалните мрежи или медиите", пише още Марков.

Полицаят Каменски веднага обяснил и причината за проверката – личният документ на момчето му трябвал, за да знае кого ще съди впоследствие. Какво му казва още, вижте във видеото!

Прочети още на: http://www.dnes.bg/obshtestvo/2016/07/21/policeiska-vejlivost-ko-snimash-ve-shte-ti-e-a-maikata.309796


Четете още:

🔴 Сбогуване със светска Турция

🔴 Гости от цял свят пристигат за участие в международния фолклорен фестивал "Златен прах" в Челопеч

🔴 "Резиденция Баба" търси нова реколта резиденти





Източник: dnes





Коментари

горе