"Зодиак": Нова карма владее България



Часът на изкупеното зло

Народът ни носи тежестта на греховете на предците си, но скоро ще бъде освободен и ще върви нагоре

Нова карма ще определя пътя на България. Народът вече успява да изкупи греховете на предците ни от векове назад и ще може да върви нагоре. За настъпването на следващата ера увериха “Зодиак“ екстрасенси и астролози.

По думите им все още има много българи, които носят кармични пороци в рода си, но това скоро ще бъде изчистено.

„Много от нас имат назад в родословното си дърво човек, който е правил много лоши неща. Това зло го изкупват младенците. Когато в нормално здраво семейство се появят проблеми, за съжаление обяснението е изкупуването на вината на някоя прабаба или прадядо, които са се занимавали с лоши неща. А ние сме участвали в много войни. Клали сме и се бесили от много стари времена и това се носи до ден днешен и се изкупва за съжаление. Това е един от големите бичове на нас българите“, разяснява ситуацията с обременеността маг Ивайло пред „Зодиак“.

Тя най-често идва от времето на турското робство. Тежестите от онова време са сред най-силните. Причините са няколко.

„По време на тези 5 века е имало вътрешни кланета. Това е било много често срещано. Когато някой чорбаджия открадне мома, баща й му пращал хора, които да отрежат главата на крадеца, и така си връщал дъщерята. Но това е убийство“, казва екстрасенсът.

Отнемането на живот обаче не е единството, с което прадедите ни са ни натоварили. Всички престъпления от битов характер по онова време също е трябвало да бъдат изкупени.

„Тези посегателства като изнасилвания, кражби и пр. са оказали дори по-силно влияние за лошата карма на българите, отколкото участието ни във войните през всички тези векове до днес“, допълва той.

Всичко лошо се носи по рода и стига до днешни дни, но има и светлина в тунела. Според хората, които виждат в бъдещето и миналото, кармата на България върви към изкупление.

С идването на епохата на Водолея започва голямата промяна и нейният час у нас вече настъпва, посочва астрологът Силва Дончева. Тя е категорична, че доброто и промяната ще тръгнат от малката ни държава, защото е избрана за това.

„При другите, големите, започват срив - ето сега Великобритания, ЕС, Турция. САЩ също ги очакват много тежки дни оттук нататък. Но на фона на всичко това ние, българите, ще сме най-добре. Това казва и баба Ванга - когато другите големи народи страдат, България ке се оправи. Изплатили всичко, ние започваме да вървим нагоре. България по-зле няма да става“, обнадеждени са посветените в тайните на звездите и енергиите.

Духовна сила

Братска Русия отново на хоризонта

Макар и малък, българският народ ще е достатъчно силен да върви нагоре, докато другите силни страдат, категорични екстрасенсите.

„Когато имаш правилния партньор, който ще те подкрепи, всичко ще се подреди. Това е Русия естествено, но не трябва да се бъркаме в политиката й. Тези, които са ни били приятели преди, ще са ни приятели и сега“, заявява маг Ивайло.

Астрологът Светла Дончева разяснява, че нашата роля в този изконен съюз ще бъде да работим по духовните проекти, защото нямаме физическа мощ за друго. На нас е дадена духовна сила, която винаги предхожда материята, и нея трябва да споделяме с руснаците, твърдя тя.

Новият учител и магическите ритуали

Когато Христос идва преди 2000 години, той слага начало на нов огромен времеви период от 26 000 години. Това е началото на християнската ера в света, в която ще се редуват различни епохи.

„Христос ритуално въвежда първата епоха от голямата ера на Бога - тази на Рибите. Това става в Йерусалим с неговата саможертва и се нарича магически ритуали по въвеждане на епоха“, посочва астрологът Светла Дончева.

Подобно нещо се случва и преди 100 години, в началото на ХХ в. Тогава, за да минем към втория етап от християнската ера - на Водолея, пристига следващият голям учител след Исус. Такъв се праща винаги на 2000 години и този път идва в България.

„Чрез магическите ритуали на български език, чрез български песни, с наши ритуали всемирният учител Петър Дънов въвежда епохата на Водолея“, разяснява настъпилите процеси Дончева и прави сравнение между малка България днес и малката провинция Йерусалим в тогавашната Римска империя.

Пентаграмът е пътят, който човек извършва за постигане на съвършенство, казва Дънов на учениците си в началото на ХХ в., когато въвежда новата епоха за човечеството.

Тежка астрология

Водолеят определя хода на историята

Ще продължи 2600 години

Настъпилата епоха на Водолея и новостите, които носи, отрежда на България централно място.

„Ние сме светая светих на света. Епохата е въведена на български език. Всичко, което се случва в последните 100 години, е тръгнало оттук. Затова ние сме непрекъснато в центъра на събитията, във всеки блок сме. Ние сме там, до най-големите, подхранваме ги мисловно като тяхно подсъзнание“, твърди астрологът Силва Дончева, пред която са се разкрили движенията на планетите.

По думите й, когато се сменят епохите, това е тежка астрология. През 2000 години горе на небето се сменя знак и това е астрономически факт. „Никой нищо не си измисля. Самите астрономи казват, че преди 100 години към 21 март идва Водолеят. Той ще остане 2600 години. Ситуацията обаче не се осъзнава или се осъзнава само от определен кръг хора в България, които много често не го казват на глас. Това звучи като магия, като абстракция, от която се бяга“, посочва още тя.


Четете още:

🔴 Цветана Пиронкова №1 в класация за най-секси тенисистки (снимки)

🔴 Българи, завършили висше образование в чужбина, се връщат у нас

🔴 20 години от олимпийския триумф на Стефка Костадинова в Атланта (Видео)





Източник: Труд





Коментари

горе