Тя сложи тази домашна маска с яйце върху лицето си. Резултатите ще ви изненадат!



Вие вероятно сте попадали на много естествени средства против различни кожни проблеми, но сме сигурни, че все още не сте виждали и използвали този.

Това е най-ефективната маска, когато става дума за премахване на черни точки и пъпки по лицето, и най-хубавото е, че имате нужда от само от една съставка, за да я направите - едно яйце!

За да се подготви тази маска ще ви трябва:

1 яйце

2 чаши

хартиени салфетки или тоалетна хартия

Начин на приготвяне

Първо, трябва да отделите жълтъка от белтъка и да ги поставите в различни чаши. Разбъркайте ги, както са отделени.

След това направете хартиените салфетки на парчета - едно парче за всяка част на лицето ви, върху което искате да използвате тази маска (челото, бузите, носа, брадичката, под очите). Нанесете набързо яйчения белтък върху засегнатата област и я покрийте с лист хартия. Оставете да изсъхне за около 30 минути, след това отлепете хартията много внимателно. Изплакнете с хладка вода.

След като измиете лицето си, го подсушете с кърпа. След това се прилага яйченият жълтък. Изчакайте 10 минути, след което изплакнете отново.

Лицето ви ще бъде гладко и лъскаво, черните точки ще бъдат премахнати само след един път употреба на тази маска!


Четете още:

🔴 Времето често ме притиска, а децата мрънкат за сладичко. Ето го моето спасение: Бързо бисквитено руло за спешни случаи

🔴 Рецептата, която ще се погрижи за комфорта на вашия корем, за почивката на вашия стомах-Течна бомба прибира корема за седмица

🔴 Учениците от СМГ с 20 медала от Международно състезание в Тайланд





Източник: За Жената





Коментари

горе