Започнахме да го пием с мъжа ми – чувството е страхотно! Този еликсир на младостта пречиства кръвта само за 11 дни!



Рецептата за пречистване на кръвоносните съдове с помощта на чесън е открита през 1970 г. от експедиция на ЮНЕСКО, която провежда изследвания в древен тибетски манастир. Този безценен метод е записан върху глинени плочки и се ползва с репутацията на еликсир, който връща и поддържа младостта на човек.По-късно учените са доказали, че средството, изобретено от монасите, е наистина в състояние да подмладява организма за сметка на ефективното почистване на вредните натрупвания в съдовете, като например мастните натрупвания. Еликсирът подобрява еластичността на кръвоносните съдове и обменните процеси. Тибетската тинктура с чесън е ефективна превенция на инфаркт на миокарда, ангина пекторис, както и на растежа на различни тумори. Той помага да се възстанови зрението, както и да се отървете от шум в ушите.

Чесън за почистване на кръвоносните съдове

Как се приготвя тибетският еликсир на младосттаСъставки:

200 мл 96%-тен спирт 350 грама чесънПриготвяне: Чесънът се разделя на скилидки, обелват се и се смилат в хаванче с помощта на порцеланово или дървено чукало. Отделя се долната част на получената маса (получават се около 200 гр.) и се поставя в стъклен буркан, след което се залива със спирта. Бурканът се затваря плътно и еликсирът се държи на тъмно място в продължение на 10 дни.

Как се приема чесновата тинктураТинктурата се приема в продължение на 11 дни. Посочените в таблицата брой капки трябва да се разреждат в 50 мл студено мляко и да се пият 25 минути преди основния прием на храна.

чеснова тинктура

Този метод за съдопречистване трябва да се провежда веднъж на всеки шест години.

Противопоказания за пречистването с чесънЧесновият еликсир е противопоказан при хора с бъбречна недостатъчност, епилептици. Разбира се, не може да го приемате и по време на бременност и кърмене.

За по-голяма ефективност по време на пречистването не пийте алкохол, не яжте мазни храни, не пийте кафе, силен чай и какао. Пийте най-малко 2,5 литра пречистена вода на ден пише zajenata.bg.


Четете още:

🔴 Чудодейният еликсир на Вера Кочовска, който лекува диабет

🔴 Имам го в градинката си от години, но нямах представа какви чудеса прави! Спрях косопада за 1 седмица!

🔴 Скоро ще ви потрябва тази рецепта! Ето как правилно да приготвите най-хрупкавата туршия в бидон





Източник: lekuvai





Коментари

горе