Стисни юмрук, за да ти кажа какъв си



Психолозите постоянно изследват все по-странни неща. Човешкият характер е тази  мистерия, която вълнува и учените и обикновения човек. Колкото и странно да звучи, начинът, по който използваме частите на тялото си разкрива част от характера ни. Юмрукът може и да ви се вижда странен избор, но ще се изненадате какво може да разкрие той за вас.

Палец отгоре

Полагайки палеца си над свития показалец, когато свиете юмруци, означава, че сте невероятно мил и себеотрицателен човек. Но хората лесно биха могли да се възползват от вас. Обичате да изследвате и да учите нови неща.

Палец отпред

Ако с палеца си покривате по голямата част от останалите пръсти, то вие сте невероятно изобретателен и креативен човек. Имате средно високо самочувствие и това привлича хората към вас. Но колкото и уверени да сте, понякога не взимате смели решения, заради страх от загуба. Осмелете се!

Палец вътре

Покриването на палеца с останалите пръсти при стиснат юмрук, разкриват чара и остроумието ви, които привличат всички. Вие имате непоклатим вътрешен мир, но често се натъжавате за околните и сте съпричастни с мъката им. Не позволявайте това да ви натъжава прекалено.

Познахме ли?


Четете още:

🔴 Кое е първото животно, което видяхте?

🔴 Баща гледа как дъщеря му се дави, не позволява да я спасят

🔴 Днес се яде и пие на корем в Лондон. При това с намаление!





Източник: jilo





Коментари

горе