Природно лечение, което спасява даже безнадеждно болни! За метода Шевченко знаят малцина, а тези два продукта вършат истинско чудо!



Методът Шевченко се използва за премахване на много "нелечими" болести. Рак, сарком, цироза на черния дроб, хепатит, панкреатит, нефрит, всички язви, диабет, хипертония, стенокардия, артрит, астма, алергия: авторът на методиката е убеден, че правилно проведено лечение с водка и олио ще даде положителен резултат, ще укрепи имунната система и ще върне желанието на човек за живот.

Николай Шевченко предупреждава, че не трябва да се прекъсва лечението по този метод, да се лъже пациентът за неговата диагноза и да се лекува едновременно с други традиционни методи, които могат да повлияят на резултата.

За времето на приема на терапевтичната емулсията трябва да се откажете от животински мазнини, използването на масла в храните (само това в състава на емулсията), всякакви бонбони, сладки плодове. Само в този случай ще има ефект от олиото с водка!

СЪСТАВКИ:

  • 30 мл нерафинирано слънчогледово олио
  • 30 мл 40%-тна водка
  • контейнер с капак за разбиване

ПРИГОТВЯНЕ:

  1. Обърнете внимание на качеството на олиото и водката, които ще бъдат част от терапевтичната смес. Олиото е задължително да бъде нерафинирано, прясно. Водката - качествена, с не по-малко от 40% съдържание на алкохол.
  2. Разбивайте водката с олиото в продължение на 5 минути и изпийте сместа възможно най-скоро след приготвянето.
  3. Приемайте сместа 3 пъти дневно 20 минути преди хранене. Сместа трябва да се пие 10 дни подред, а след това да се направи 5-дневно прекъсване. И така два пъти подред. Третия път пийте сместа 10 дни и не забравяйте да направите почивка за 14 дни. Това представлява един курс на лечение.

    При никакви обстоятелства не трябва да променяте графика на лечението по-горе или да забърквате напитката в по-голяма или по-малка доза от посочената по-горе.

Този метод на лечение е добре известен в алтернативната медицина и е помогнал на много хора.

Има добри резултати дори при страдащи от множествена склероза!

Все пак, има и отрицателни отзиви за метода Шевченко. Не забравяйте, че всички средства трябва да се прилагат разумно и се опитайте да научите колкото се може повече за избрания метод, за да направите всичко правилно. Ефективността на лечението Шевченко се крие в силното антибактериално и антипаразитно действие на напитката.


Четете още:

🔴 1 месец, а резултатът е видим - минус 5 кг и преливам от енергия! Моето чудо в чаша - млечен коктейл за супер вталяване без глад!

🔴 КАТ стартира акция "Колан"

🔴 Прав е Борисов, българинът се видя с пари





Източник: За Жената





Коментари

горе