Кампания "Подкрепи българското" започва в Русе



Кампанията е национална и е изцяло в подкрепа на българските производители. Тя представлява изложения на български хранителни продукти и продукти от региона. Целта и е да подкрепи българските производители в опазването и съхранението на традиционните земеделски производства у нас.

Изложението с надслов "Подкрепи българското" ще се помещава в специално разположени шатри, в тях ще бъдат разположени местните производители от Русе и региона, които ще представят произведените от тях продукти.

Русенските производители могат да достигнат директно до повече потребители със своята продукция – плодове, зеленчуци, месо, яйца, билки, включени са и участници на преработващи земеделски продукти – сирена, кашкавал, хлебни продукти, пчелни продукти, рибни продукти, ще бъдат представени големите ни винарски изби и всякакви продукти, които са част от трапеза ни.

Идеята е да се популяризира висококачествената, традиционната, българска и русенска продукция. По този начин ще се насърчи производството на повече земеделски и преработени продукти.


Четете още:

🔴 Диетолог №1 проф. Людмила Емиловa: Пазете се от яйчената диета, тя убива!

🔴 Как да надхитрим безсънието?

🔴 Чистенето с прахосмукачка намалява риска от 5 смъртоносни болести





Източник: Дир.БГ





Коментари

горе