Читателите за фамилното ресторантче: Браво, такива истории ни се четат!



Историята за ресторантчето, което конкурира Гърция и Златните с човешки цени и големи порции, която разказахме вчера в “24 часа”, предизвика невероятен интерес и масово одобрение в социалните мрежи. До вчера следобед тя бе четена в сайта на вестника над 80 000 пъти и имаше близо 1000 споделяния във фейсбук.

Историята на ресторантчето “Дантон” на Антон Михайлов и съпругата му Дани е модел за успешен туризъм: работи цялата фамилия. Всяка година теглят малък кредит - разширяват обекта и в края на лятото връщат парите. Успяха да направят бизнеса целогодишен. Читателите са оценили позитивния заряд, който историята носи. Те поздравяват семейството, пожелават успех и одобряват, че вестникът разказва такива примери. Ето част от коментарите в социалните мрежи:

Jeny Alex: Много по-добре е да напишем нещо хубаво и с добро отношение... аз пък вярвам, че ще имат успех и през зимата. Ако не бях прочела - нямаше и да зная за това ресторантче. Още повече че Златни пясъци не ми е любима дестинация.

Valentin Milov: Потвърждавам информацията, попаднах там случайно в началото на лятото и ядох най-вкусната риба, опитвана някога. Преди две седмици нарочно го посетихме пак.

Ma Po: Браво! :-) Чудесно местенце! Ех, да можеше да съм там...

Ivo Knottnerus: Аз не съм българин, но имам близки българи и ще отида в този ресторант, убеден съм, че си струва. Истинските милиардери не ходят в Дубай, а по сокаците да пробват нещо истинско. Мафията и тъпанарите ръсят пари за кока и поршета.

Александър Стефанов: Браво!

Нели Куманова: Уникален ресторант, поздравления за собствениците, винаги когато имаме възможност, го посещаваме, кухнята е невероятна и целият персонал е много добър, успехи занапред.

Dobrin Kostadinov: Браво на хората. Дано Господ да ги пази от НАП, НОИ, Инспекция по труда и др.

Бялзъб: Харесвам такива публикации и поздравявам собствениците.

jetro: На мен такива истории повече ми допадат, отколко последните клюки за Пищови, Софки и “другая подобная сволочь”!


Четете още:

🔴 Защо гръцките таверни са по-добри от нашите кръчми

🔴 Независимостта на България – станахме ли по-свободни или …?

🔴 Марио. Мечта. "Луфтханза"





Източник: 24 часа





Коментари

горе