Мощната молитва на последните оптински старци, която има сила да дарява мир, хармония и душевна чистота



Днес ви представяме молитвата на последните оптински старци, която има мощната сила да дарява с мир, хармония и душевна чистота.

Тя е изключително средство за изчистване на съзнанието от всичко ненужно, негативно и пошло. Прочетете я или я изслушайте в следващото видео и усетете нейната невероятна мощ, пише pozitivninovini.com!

Господи, дай ми с душевно спокойствие да посрещам всичко, което ще ми донесе настъпващият ден.

Дай ми всецяло да се предам на Твоята Света воля. Във всеки час на този ден във всичко ме наставлявай и поддържай. Каквито и известия да получавам през деня, научи ме да ги приемам със спокойна душа и твърдото убеждение, че всичко става според Твоята Света воля. Ръководи моите мисли и чувства във всички мои думи и дела. Във всички непредвидени случаи не ми давай да забравя, че всичко е изпратено от Тебе. Научи ме прямо и разумно да се отнасям с всеки член на моето семейство, без да смущавам и огорчавам никого. Господи, дай ми сила да понеса умората от настъпващия ден и всички събития през деня. Ръководи моята воля и ме научи да се моля, да вярвам, да се надявам, да търпя, да прощавам и обичам. Амин.


Четете още:

🔴 От коя зодия са най-благите съпруги?

🔴 Хорото пак се ви на площада! (ВИДЕО)

🔴 10 неща, които не трябва да казвате на човек, който се бори с депресията





Източник: За Жената





Коментари

горе