Григор Димитров: Дано продължа във възходяща линия до края на сезона



Григор Димитров изрази надежда, че ще продължи да върви във възходяща посока в оставащите турнири до края на сезона. Българският тенисист загуби битката за титлата в Пекин от Анди Мъри и допусна четвърта поредна загуба във финални мачове, но оцени високо изминалата седмица.

"Седмицата беше добра за мен. Доволен съм, че се борих здраво през целия турнир. Във финала се изправих срещу един от най-трудните съперници в тениса. Поздравления за Анди", каза Димитров след двубоя, който продължи почти два часа и завърши при 4:6, 6:7 (2).

Въпреки загубата той затвърди впечатленията, че се завръща към най-добрите си дни на корта. В понеделник българинът ще се изкачи до 18-ото място в световната ранглиста и ще натрупа още самочувствие преди започващия утре турнир от сериите "Мастърс" в Шанхай.

"Преди не съм имал добри резултати в Китай и съм щастлив, че този път успях да стигна до финала в Пекин. Сега вече мисля за турнира в Шанхай. Надявам се, че ще продължа във възходяща линия до края на годината", допълни 25-годишният Димитров.


Четете още:

🔴 Ще поискаме ли задължителни тестове за политици и управляващи?

🔴 Един от символите край Дунав е сменял името си 4 пъти

🔴 Хороскоп за 10 октомври, понеделник





Източник: Дневник





Коментари

горе