Изберете очите и погледнете в дълбините на своя характер



Казват, че очите са огледало на човешката душа.

Само по изражението на очите, можете безпогрешно да разгадаете какво си мисли в момента вашият събеседник.

Предлагаме на вашето внимание интересен тест, който ще разкрие основните качества на вашия характер. Погледнете изображението и без да се замисляте изберете очите, които най-много ви харесват.

1. Главната черта на вашия характера е откритостта.
Вие сте винаги отворени за общуване и се радвате на новите запознанства. Понякога сте даже прекалено доверчиви и от това често се възползват недобросъвестни хора. Но въпреки всичко, това вас изобщо не ви притеснява и не губите вярата си в хората.

Вие винаги сте готови да помогнете на близките си, но сте свикнали да решавате сами собствените си проблеми и да търсите помощ само в краен случай.

2. Главна черта на характера ви е честността.
Строго се придържате към правилото, че за човека трябва да се съди по действията му, ако изберете очите номерирани с номер 2. Ето защо, всяко ваше действие е максимално обмислено и всяко започнато начинание сте свикнали да довеждате до край.

Понякога пренебрегвате собствения си комфорт и сте готов да посвети живота си на друг човек. Вие рядко обръщате внимание на собствените си проблеми, защото мислите, че те са твърде дребни, за да губите време за тяхното решение.

3. В момента, се чувствате нещастен.
Изглежда, че сега преживявате черен етап от живота си, избирайки очите под този номер. Може би сте имали бурно минало, което е оставило отпечатък върху живота ви. Опитвате се да намерите своето място в света, но в момента това не ви се отдава …

Впрочем, вие пазите в тайна всичките си емоции и неохотно споделяте преживяванията си с другите. Вие знаете, че след черният период ще настъпи бял. Просто трябва да стиснете юмруци и да оцелеете в този труден етап от живота си.

4. Дълбоко в душата си вие сте истински философ.
Във всичко, което ви заобикаля, се опитвате да достигнете до най-същественото. Често се притеснявате от неща, за които другите дори не се замислят. Интересувате се от тайните на Вселената и искате да знаете как е устроен нашият свят.

Целият смисъл на живота ви е постоянно търсене на отговори на всички нови въпроси. Разгадавайки поредната загадка, вие не се спирате да почивате върху лаврите си, а търсите нова храна за ума си.

5. Главната особеност на характера ви е мистерията.
Вашата личност е обвита в тайнствен ореол. Дори приятелите ви не могат напълно да ви разберат. Впрочем и вие самите напълно не разбирате себе си, защото целият ви живот се състои от противоречия.

Вашето настроение се променя както времето през пролетта и след бурна радост може да ви връхлети вълна от меланхолия и тъга. Вие не обичате да говорите за себе си, но сте отличен слушател.

6. Главната особеност на характера ви е чувствеността.

Вие сте невероятно чувствена натура. Лесно ви е както да се разсмеете, така и да се облеете в сълзи, тъй като много силно и емоционално преживявате всичко, което се случва около вас.

Вие сте доста крехък човек, но се опитвате да го скриете от другите, подчертавайки своята проницателност. Вие сте един много позитивен човек и очаквате само хубави неща от живота. За съжаление, животът ни не е идеален и е пълен с всевъзможни коварства …

7. Главната особеност на характера ви е страстта.
Вие сте истинска съвкупност от енергия и страст. Родени максималисти сте и обичате да живеете на принципа: да обичаш като крал и да губиш като милионер. Често се хвърляте в крайности и възприемате света само в черно и бяло, не признавайки полутоновете.

Вие винаги имате собствено мнение по всеки въпрос и сте готови до последно да защитавате правотата си в ожесточени спорове, дори и ако никой не ви подкрепя. Вашият характер често ви създава проблеми, но приятелите ви ценят заради вашата страст, защото можете да вдъхновите всеки за велики постижения.

8. Главната особеност на характера ви е ексцентричността.
Имате един необичаен поглед към живота и оригинални увлечения. Вие не сте като другите и се гордеете с това! Хората може да не ви разбират, но вас като цяло не ви вълнува мнението на тълпата.

Вие не сте свикнали да се носите по течението, а се стараете да прокарате свой собствен път. Понякога си блъскате главата, но не се отчайвате, защото сте уверени в собствената си правота и си вадите правилни изводи от собствените си неуспехи.

9. Притежавате шесто чувство.
Вие сте много чувствителен за всичко, което се случва около вас и го възприемате почти на екстрасенско ниво. Можете да разберете всичко, което се случва в душата на човека по изражението на неговото лице, интонацията му и по други признаци, познати само на вас.

Не винаги можете да обясните защо сте направили това или друго заключение, но инстинктът ви никога не ви подвежда. Много е трудно да ви излъжат. Вие незабавно разпознавате фалша, защото можете да вникнете в дълбините на характера на околните.

Е, ние успяхме ли да разкрием вашия характер с помощта на снимките? Ако е така, изненадайте приятелите си и споделете с тях този тест.


Четете още:

🔴 Не изхвърляйте черупките на орехите, а си пригответе лечебна отвара

🔴 Лечебна отвара от шипки върши чудеса с тялото!

🔴 По сантиметър на ден - ако продължавам така, ще вляза в дрехите на дъщеря ми! Напитката, която буквално яде тлъстинки от корема!





Източник: bukvar





Коментари

горе