Хипермаркет търси касиери за 1350 лв. заплата



От веригата хипермаркети "Лидъл" се похвалиха, че продавачите при тях работят срещу заплащане от 1350 лв. "Отваряме нови 80 позиции за касиер-продавачи в София, като стартовото брутно възнаграждение е в размер на 1 000 лева с перспективата да нараства всяка година и още в края на втората да достигне до 1 350 лева. Новите възнаграждения ще бъдат въведени както за новите, така и за настоящите служители в магазините в столицата", се казва в съобщение на компанията.

Новопостъпилите могат да разчитат и на въвеждащо обучение, необходимо за бъдещата работа, задълбочено запознаване с възложените задачи, възможности за кариерно развитие, както и допълнително здравно застраховане и ваучери за храна в размер на 60 лева месечно, допълват от "Лидъл България".

"Това е поредната стъпка от стартиралата миналата година инициатива под надслов "Успехът е в теб“, насочена към служителите и тяхното развитие. Като водеща верига на пазара ние в Лидл България вярваме, че дължим нашия успех на нашите служители и им предлагаме най-добрите условия за работа. Затова твърдо заставаме зад ангажимента да сме напълно прозрачни в политиката си към тях, както и да създаваме възможности за тяхното развитие и високо ниво на удовлетвореност”, коментира Милена Драгийска, Главен изпълнителен директор на "Лидъл България".

"Лидъл" най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа. Част e от немската Schwarz-Gruppe и присъства в над 25 държави. В България компанията има 83 магазини в 43 града и над 2 000 служители.


Четете още:

🔴 Създателката на уникален БГ шрифт: Връщах се от инат

🔴 Вижте как софиянецът Руслан Калчев удари наведнъж шестица, 6 четворки и 16 тройки от тотото!

🔴 10 забележителности във Велико Търново, които задължително трябва да посетите | 10-те най





Източник: banker





Коментари

горе