Откакто ползвам това, не съм стъпила при козметик! Нанасям на лицето за 15 минути и край с проблемната кожа, а и видимо се подмладих



Тук ще ви покажем идеалната маска на лицето и няма да има нужда да ходите в салон за скъпи лечения. Освен това, няма да имате нужда да  купувате най-различни продукти, пълни с химикали, които могат да бъдат вредни за вашето здраве.

Тази естествена маска ще почисти порите, намалява появата на акне , бръчки , а също и видимостта на белези. Опитайте , защото вие няма да ви разочарова.

Необходими съставки:

- 4 супени лъжици сода 
- 1 супена лъжица мед 
- 2 супени лъжици вода

Получаване:

В чиста купа сложи сода за хляб и мед разбъркайте добре, докато не се получи гладка смес, след това добавете водата. Разбъркайте отново и след това получената маска прилагате на лицето.

Да не се прилага в райони, около очите и устата. Оставя се да престои в продължение на 10-15 минути. Накрая изплакнете с топла вода и подсушете с памучна кърпа.

Правите това лечение за няколко дни, веднъж на ден и ще забележите значително подобрение. Кожата ви ще стане по-чистаэ и по-красива.

Съставки, които са включени в състава й са много здравословни. Натриев бикарбонат действа като антисептик, а медът ще подхрани кожата и има противовъзпалителен ефект.


Четете още:

🔴 Стела от Швейцария: тайничко си мечтая да се върна в България

🔴 Ранно пенсиониране в Испания

🔴 "Вечната и святата" завършва живота си в старчески дом





Източник: За Жената





Коментари

горе