Какво казва вашата прическа? Изберете изображението, което най- много пасва на вашата дължина на косата и научете нещо ново



Косата и особено дължината й са любим обект за експериментиране при дамите. Те често променят прическата си.

Също така непрестанно редуват цветът на косата си, обемът и дължината й.

Но не бива да се забравя, че с всяка промяна на косата, леко се променя и характера на жените … Днес ние ще поговорим за вашата обичайна прическа и за това, което тя би могла да ни разкаже за вашата личност. Изберете изображение, което най-много съответства на вашата дължина на косата. Научете значението по-долу!

Изображение №1

Вашиата прическа е строга и лишена от сантименталност. Същото може да се каже и за вас. Вие сте проволинейни, винаги казвате това, което мислите и не се разпилявате върху дребни неща. Ценят ви заради острия ви ум и заради способността ви да взимате решения буквално в рамките на няколко секунди. Дори и в най-критичните моменти, вие сте в състояние да се запазите здравия си разум.

Изображение №2

Винаги сте с творческа прическа, за която вие внимателно следите. Дори и ако на главата ви е творчески безпорядък, това изглежда много стилно. Вие сте креативна личност и подхождате към решаване на проблемите по най-необичайни начини. Хората се възхищават на вашия вкус и способността ви винаги да изглеждате стилно.

Изображение №3

Вие сте много мек, нежен и грижовен човек. Умеете да бъдете съпричастни, съжалявате всеки и всичко: бездомни котки, хора, приятели и списъкът продължава. Хората са привлечени от вас като към топъл източник на светлина. Често по пътя си срещате и такива, които използват вашата доброта. Понякога
трябва да бъдете малко по-твърди, в противен случай много скоро ще се образува цяло множество, увиснало на врата ви.

Изображение №4

Косата ви не е къса, но не може да се каже, че е и дълга. Това означава, че вие сте разностранна личност. Понякога сте срамежливи, а понякога хипер общителни. Понякога не сте на себе си от радост и сте готови да общувате, а понякога можете да се затворите у дома си и в продължение на седмици да не
говорите с хора. Вие можете да бъдете различни и именно от това околните са привлечени от вас.

Изображение №5

Вие сте земен човек и живеете логично. Независимо от ситуацията, вие твърдо стоите на краката си и сте уверени, че всичко ще се случи по най-добрия възможен начин. Много е трудно нещо сериозно да ви разклати, но даже и това да се случи, животът ви бързо се връща обратно в предишното русло. Вие сте надежден приятел, който винаги ще подаде ръка.

Изображение №6

Вие сте един много честен човек. Понякога дори твърде много! Хората често се обръщат към вас за съвет или мнение, защото винаги сте готов да отговорите честно и без разкрасяване. Понякога ви се обиждат, но не за дълго.


Четете още:

🔴 Кои са любимите ни дестинации в България

🔴 Чудо невиждано! Рекорд! Станислав от Благоевград улови 23-килограмов шаран в "бистраците" край "Струмско"

🔴 Русенец грабна бронза от Европейското по вдигане на тежести





Източник: За Жената





Коментари

горе