Стана топло, а ме беше срам да си обуя сандалите, петите ми бяха безобразни, но с тези 2 съставки ги оправих за дни



Грубите и напукани пети имат неприятен външен вид, причиняват дискомфорт, а понякога и болка. Никой не желае да се сблъсква с този проблем, особено през лятото, когато всички носят отворени обувки.

Но ние имаме решение и то много бързо:

Забравете за всякакви средства за грижа за краката! Ние открихме за вас прекрасен инструмент, който бихте могли да изпробвате.

Той действително е прост и лесен, а всичко, което ви трябва, са 2 компонента, които е вероятно да имате вече в кухнята си. Така че, следвайте инструкциите по-долу:

Нужни съставки:

4 чаши прясно мляко

3 супени лъжици бакпулвер

Инструкции:

Загрейте млякото и го изсипете в купа, подходяща за краката ви. Добавете бакпулвера и разбъркайте добре, но се уверете, че температурата е комфортна за вас.

След това накиснете краката си за 10 минути и се отпуснете. После ги изплакнете с топла вода и ги оставете да изсъхнат. За да получите най-добри резултати, повтаряйте тази процедура всеки ден.

Пробвайте и вие ще бъдете изумени от резултатите! Това ще подобри състоянието на вашите пети и ще ги направи по-меки и нежни. А накрая ще можете да носите и любимите си сандали отново!


Четете още:

🔴 Дневен хороскоп за понеделник 16 април. Ето какво ще ви донесе този дъждовен, но успешен ден за много зодии

🔴 Тъжно! Ето каква е цената на българският слугински гурбет!

🔴 Ексклузивно! Ердоган обяви победа на референдума! (На живо)





Източник: За Жената





Коментари

горе