Ще се изумите от тези ПОБЕДИ ОТ СЪВРЕМЕННАТА НИ ИСТОРИЯ. Всеки БЪЛГАРИН трябва да ЗНАЕ за тях и да ПОМНИ! (ВИДЕО)



Помним ли славното минало на България? Дано да го помним, защото иначе сме обречени то да ни връхлети със страшна сила. В днешно време всичко живо се тупа в гърдите и заявява гордо, че е българин на големи празници, а все повече хора ходят с наведена глава, когато ги питат за факти от историята ни. Една от целите на ОПОЗНАЙ БЪЛГАРИЯ е да ни подсеща за великото ни минало, за да се осъзнаем, колко ВЕЛИК НАРОД сме!

Освен славно минало, нашата държава има и знаменита съвременна история. Като че ли нея познаваме още по-слабо! За това ви представяме тези военни успехи от съвременната ни история, за да видите как българският несломим дух винаги намира своето проявление. Така е откакто има българска държава. През каквито и воини, кризи и катаклизми да е преминавала България – нашия дух винаги е имало от къде да излезе, изригне за да покаже на света и най-вече на българите, защо именно се наричат българи и на какво сме способни, когато става въпрос да се брани Родина, Отечество, Свещената ни земя.

Нека да видим тези съвременни военни битки, операции и подвизи, за да си спомним на кого дължим това, че сме свободни граждани. Тези видео клипа ще ви запленят и ще завладеят сърцата ви, в които пулсира духа на България. Гордейте се, радвайте се, но и помнете – сега сме ние на ход. Да си българин е дълг и ако всеки го изпълни, никой няма да може да ни спре да възвърнем величието на държавата си!


Четете още:

🔴 Ансамбълът ни триумфира със златен медал в София (Снимки)

🔴 Носталгия

🔴 Обичай родителите си сега. Утре може да е късно.





Източник: opoznaybulgaria





Коментари

горе