Никол Димова девет пъти стана първа



Никол участва в международния танцов конкурс „EuRoDance“ в Букурещ (Румъния) на 1 юни. Там тя спечели четири първи места със солови изпълнения на хореографиите  „Помпей“, “Малката кибритопродавачка“, “Феникс“ и „Молитва“ в стиловете шоуденс, контемпорари, оупън и лирикъл.
Никол завоюва и три първи места в дуетни изпълнения с Грета-Елена Шандуркова в стиловете контемпорари, шоу денс и оупън. Двете триа, в които танцува Никол, също спечелиха първи места.
Призът „Best Talent“ за цялото състезание бе връчено на Никол за танца "Молитва". Групата получи още специална награда и за хореографията на трио "Алелуя" за ръководителката Анита Асенов и специална награда за изключително цялостно представяне на студиото.

Конкурсът е предназначен както за професионалисти, така и за занимаващите се непрофесионално. Провежда се под егидата на Министерство на културата на Румъния.

Момичетата от Студио за съвременни танци „Фрийдъм“ с ръководители Анита и Алекс Асенови, спечелиха общо 19 първи и 1 второ място. Те бяха единствени представители на България в конкурса.
В съвременните танцови дисциплини момичетата от „Фрийдъм“ бяха отличени само с призови места, което ги нареди сред фаворитите в танцовия форум.


Четете още:

🔴 Влюбен младеж от София направи най-романтичното послание към любимата си (СНИМКА)

🔴 Българи в Германия експлоатирани като бели роби

🔴 Българско училище в Амстердам пази езика на Вазов





Източник: dberbatov





Коментари

горе