Ако искате вярвайте "Жива вода" с уникални свойства блика край Хаинбоаз и Леденик?!?



„КРАЙ ВОНЕЩА ВОДА И ЛЕДЕНИК БЛИКА НАЙ- ЛЕКОВИТАТА ВОДА В БЪЛГАРИЯ. В СВЕТА САМО 2 % ОТ ИЗВОРИТЕ СА С ТАКИВА КАЧЕСТВА. Това е т.нар. „жива вода“, за която се говори във фолклора. Изследвал съм качествата й с ОРП-метър, прибор за измерване на окислително-редукционния потенциал на течности“, разкрива Илийчо Илиев. Мъжът е от най-големите познавачи на качествата на водите у нас и има множество публикации и книги по темата. Преди десетина дни той е взел проби от водата и ги е изследвал в Стара Загора. Подобни анализи са правени още през соца, но когато вижда резултатите, не може да повярва, че у нас има води с такива качества. За да се увери, взима втори проби, които показват същото. Илиев е от Дряново, познава всеки извор у нас и е категоричен, че местните са без аналог.

giva2 (2)Според него „Живата вода“, както в приказките, помага в козметиката. Редовното правене на маски с нея дава живот на клетките в бръчките по лицето, лошият холестерол изгаря, кръвоносните съдове започват да функционират пълноценно и бръчките изчезват. Храни, приготвени с нея, стават по-вкусни и се развалят по-бавно. Поради високото Ph, което е над 8, в нея трудно биха живели микроорганизми и най-вече плесени.

Живата вода, която задължително се филтрира, след активация е напълно деминерализирана, освободена от варовик, тежки метали и прочие. Според изследвания тя оказва определено въздействие върху работата и тонуса на артериалната система, като регулира вътрешният им просвет (отпушва стените на съдовете). Затова с успех се прилага за лечение на тази система.

Стилян НАЙДЕНОВ


Четете още:

🔴 За учителя с любoв. В клaснaтa стaя нa Стeфaн Ангeлoв в училище „П. Славейков” има златни рибки, за да не спират децата да вярват в чудеса

🔴 Гришо полудя! Ударът на сезона

🔴 Какво време ни очаква през лятото?





Източник: Борба.БГ





Коментари

горе