Младоженци от Германия дойдоха на меден месец в… Полски Тръмбеш



ИЛИАНА ОТ БЛИЗО ДВА МЕСЕЦА Е Г-ЖА УРИШ. Тя и Клеменс от Германия са съпрузи и са в Полски Тръмбеш на меден месец. Отседнали са в местния общински хотел „Есперанто“ и тези дни си заминават за Родесхайм, близо до Майнхайм, където живеят. Момичето от многодетно семейство с 8 братя и сестри е отраснало в Обединение и Полски Тръмбеш. Днес в градчето живеят няколко от братята и сестрите на Илиана, които са семейни. Някои са били осиновени отдавна. Бащата Пенко е починал, а майката Стефка Тодорова е на 48 г. Децата й като малки търсеха прехрана в контейнерите за смет в Полски Тръмбеш, а общинското жилище, в което бяха настанени, се подпали.

СРЕД УСПЕЛИТЕ И ЩАСТЛИВИ ДЕЦА НА СТЕФКА И ПЕНКО Е точно днешната г-жа Илиана Уриш. Нейният живот е доказателство, че приказката за Пепеляшка понякога става реалност.

„Сега се чувствам много щастлива и много глезена, защото намерих любовта на живота си. Клеменс е с 18 г. по-голям от мен, но аз съм първата му съпруга. Още нямаме деца, но и това ще стане. Той работи с деца и това много му харесва. На 11 юни сключихме брак в Германия, а предложението ми направи през ноември миналата година. Сега си дойдохме тук, бяхме във Велико Търново и за нас това е нашият меден месец“, споделя Илиана.

НЕЙНАТА СЪДБА Е БИЛА КАТО НА ПОВЕЧЕТО БЪЛГАРЧЕТА ОТ МНОГОДЕТНИ СЕМЕЙСТВА, но не е била предлагана за осиновяване. Завършва СУПЗ в Горна Оряховица и казва, че от 1998 г. е била по домове и интернати. В Горна Оряховица обаче се научава да готви, да плете и придобива компютърни умения. После си намира работа във В. Търново. Преди 6 г. с приятелка заминава за Испания на гурбет, после се връща и след това отива в Германия. Работи в ресторанти и става барманка.


КЛИЕНТ ЗАЛЮБВА МОМИЧЕТО ЗАД БАРА


ИЛИАНА ЗАБЕЛЯЗВА,ЧЕ ЕДИН ХУБАВ МЪЖ започва да идва доста често в заведението, където тя работи. Усмихва се и я заговаря. Така се запознава с Клеменс през 2014 г. и двамата започват връзка. После заживяват заедно и година и половина след това той й предлага брак. „Сближи ни и сходната ни съдба, защото той на 23 г. е останал без майка и много е патил като мен. Сега работя вече не като барманка, а в един дом за стари хора и се чувствам полезна“, казва още Илиана Уриш. Младата жена подчертава, че винаги, когато може, ще си идва в родния край.

Нели СУКОВА


Четете още:

🔴 Българка е най-интелигентният човек в света

🔴 Странни образи се появиха на икона на Преподобна Стойна в село Златолист (РАЗКАЗ + СНИМКА)

🔴 Дворът на кирилицата в Плиска засенчи Мадам Тюсо с уникален музей /СНИМКИ/





Източник: Борба.БГ





Коментари

горе