Никой не ти е казвал това за флашката! Няма да повярваш, но ето какво може да направиш с нея!



Никой не ти е казвал това за флашката!

Няма да повярваш, но ето какво може да направиш с нея!

Дори и след пълното форматиране на информацията от вашата флашка, тя може да бъде възстановена.

Освен това процентът на успешното възстановяване на данни е много висок. Много е важно да запомните, че след като информацията е била изтрита от вашата флашка, вие не трябва да записвате нови данни на нея, тъй като в този случай, шансът да бъде успешна операцията по възстановяването на данни автоматично намалява.

За да свържете флашката къмкомпютъра си, е желателно е да използвате четец.

За да възстановите данните си, вие се нуждаете от програмата TuneUp Utilities от 2011 година. Изтеглите я от интернет и я инсталирайте на вашия харддиск. Въпреки че програмата е платена, тя има пробен период на използване.

Стартирайте TuneUp Utilities. Когато програмата се зареди за първи път на компютъра ви, тя започва да го анализира.

След завършването на анализа ще бъдете уведомени заоптимизиране на системата.

Ако сте съгласни, програмата ще оптимизира системата ви и ще реши проблема ви (възможно е да се откажете от тази процедура). Тогава ще стигнете до главното меню. Отидете в раздел "Отстраняване на проблеми". Изберете опцията в следващия прозорец "Възстановяване на изтрити файлове".

Тогава ще видите списък на всички устройства, които са били свързвани към компютъра ви. Махнете отметката на квадратчетата, посочващи всички устройства от харддиска ви, с изключение на отметката на вашата флашка. След това завършете процедурата.

На лентата "Търсене" не трябва да вписвате нищо. В крайна сметка, в този момент трябва да възстановите максималния възможен размер на информацията, а не конкретен файл. Премахнете отметката на "Търсене на файлове с размер 0 байта". Така процесът на извличане на данни ще бъде по-бърз. Натиснете бутона "Next" и приключете операцията. Споделете информацията с приятелите си!


Четете още:

🔴 Забравени истории: Самолетът, който бе свален край Петрич

🔴 Вдигането на кола с "паяк" – незаконно, нарушава права

🔴 Заряза цялото си семейство заради млада любовница





Източник: Petel





Коментари

горе