Много точен тест: „Това, което ми липсва в момента!“



Психолози предлагат тест, в случаите, при които си казвате: “Искам нещо, а не знам какво!” Имали ли сте подобно чувство? Кое е това нещо, което днес ще ни направи напълно щастливи? За да разберете, направете този бърз и забавен тест. Изберете един от цветовете, който си мислите, че най-добре определя моментното ви състояние и прочетете описанието.

  1. Черен.

Трябва да сте сами, откъснати от света, без никаква информация за него.

  1. Бял.

Трябва да направите нещо добро и полезно. Може би за себе си – нещо, което отдавна отлагате. Или за някой друг – намерете хора, които се нуждаят от помощ, не е трудно.

  1. Розов.

Уморени сте от ежедневния живот и суетата. Трудно е да бъдете винаги зрял човек, който непрестанно да носи отговорност. Позволете си да останете дете. Отделете време да отсъствате от работа или да прекарате един ден просто по начин, който искате. Слушайте собствените си желания.

  1. Син.

Имате нужда от сън. Мечтайте и вашето желание ще се реализира. Но в същото време бъдете реалисти. За вашата мечта ви трябват усилия, опит, търпение и издръжливост.

  1. Сиво-син.

Трябва ви свобода. Имате недостиг на въздух в живота, който живеете. Почувствайте вятъра, не мислете за последствията. Полетете навсякъде, накъдето сърцето ви ви води.

  1. Тъмно син.

Имате нужда от малко време да се откъснете от живота си и близките си. Продължавайте да изпълнявате всичко, което трябва, но не харчете усилия за сърцето и нервите си. Опитайте се да стоите на разстояние, за да видите къде точно искате да отидете. Променили ли са се целите ви? Какъв е смисълът на живота ви?

  1. Ярко зелено.

Трябва да се активирате, имате нужда от промяна. Най-вероятно – не кардинално. В основата на живота си, вие сте доволни. Но някои от вас, поне външно, имате нужда от промени. Може би трябва да промените прическата си или стила си на обличане? Или пък да пренаредите мебелите си в апартамента? Да научете нова професия? Разширете обхвата на дейностите си!

  1. Жълт.

Трябва да общувате. Не само с няколко думи, но и чрез дълги и интимни разговори. Отделете повече време за приятел, помолете го да се видите за поне един час. Така ще може да изговорите всичко, което включва миналото, настоящето бъдещето.

  1. Червен.

Имате нужда от такова физическо натоварване, че напълно да се изтощите и да получите мускулна треска. Упражненията ще ви отърват от натрупаната негативна енергия.

  1. Оранжев.

Трябва ви забавление, компания, хора, да бъдете в светлината на прожекторите. Намерете си повод да отидете на рожден ден или на парти. Сложете си и нещо екстравагантно: някакъв аксесоар за коса.

  1. Лилав.

Трябва ви някакъв изход. Възможно да е се влюбите, но по-скоро виртуално чрез дълга кореспонденция. Бъдете искрени, отворени, но не стигайте до реална среща. Или може би е по-добре да получите котка или куче. Така ще се грижите за някой, за който винаги ще бъдете добре дошъл у дома.

  1. Тюркоаз.

Според този тест, тюркозаът ви издава, че са ви необходими хармония, спокойствие, мир в сърцето. Откажете се от всичко и живейте с чиста съвест. Променете това, което можете, но се примирете, че има неща, които не могат да се променят. Обичайте себе си и се наслаждавайте на всеки нов ден.

  1. Лайм

Трябва по някакъв начин да освежите сетивата, да получите нов вкус от живота. Ще ви помогне пътуването в друга страна или град. Опитайте нещо различно: конна езда, пейнтбол, скачане с парашут. Но не допускайте глупави рискове!

  1. Тъмно лилав.

Ако работата ви е свързана с общуване с хора – сменете я. Трябва да престанете да зависите от хората и тяхното мнение. Няма да ви навреди малка доза безразличие и пренебрежение към думите на другите хора.

  1. Златно.

Имате нужда от почивка на място с много слънце и без притеснения. Мрачните дестинации не са препоръчителни. Трябва да се насладите на слънцето и неговата топлина. Връщайки се от това място, ще почувствате как енергията ви прелива.

  1. Сив

Имате нужда от нормален живот – без възходи и падения, без крайности. Опитайте се да организирате нещо. Създайте си рутина и се придържайте към нея. Планирайте деня си – тренировка, време за обяд, разходка преди лягане.

  1. Бежав.

Трябва ви комфорт и да се погрижите за себе си. Направете малко почистване, купете  си нещо или си направете вкусна вечеря, ароматна вана, маски, лосиони, пуснете си филм, който винаги сте искали да гледате!

  1. Тъмно зелен.

Трябва ви просто спокоен живот. Много сте уморени. В идеалния случай – отидете в пустинята, където няма хора. Подклаждайте печката, отглеждайте култури или животни. Насладете се на приятни песни, заспете под звуците на дъжда. Заслушайте се в песните на птиците.

  1. Кафяв.

При този тест, ако сте избрали кафявия цвят, означава, че ви трябват някаква подкрепа, надежда и увереност. Можете да опитате да ги намерите в любимия човек, в семейството, но най-добре в себе си. Научете нови умения, научете се например да харчите пестеливо. Знанията, славата, уважението и парите ще ви укрепят и предпазят от всяка буря.

  1. Корал.

В живота ви дълго време не е имало радост. Не забравяйте, че вие трябва да бъдете щастливи. Цветя? Стрелба? Нови хубави дрехи? Разходка в гората? Изберете нещо, което зависи от вас. Купете си го, дори и да е скъпо. Направете го, дори ако е глупаво. Забравете за общественото мнение, останете егоисти! 


Четете още:

🔴 ИЗНЕНАДА! Климатикът ни пази от алергии

🔴 Ей тази свекърва ми опасна работа е, на какви неща ме открехна, направо ми скри шапката, само ако ги знаех по-рано (снимки)

🔴 Трептенето на окото не е просто тик, а ето какво значи





Източник: otbaba





Коментари

горе