Кубрат Пулев вярва, че ще нокаутира Джошуа (видео)



Кубрат Пулев изрази увереност, че може да нокаутира Антъни Джошуа. Българинът и англичанинът ще премерят сили на 28 октомври на стадион "Милениум" в Кардиф в битка за световните титли на Mеждунарoдната боксова федерация (IBF), Международната боксова организация (IBO) и Световната боксова асоциация (WBA).

"Да вярвам", заяви неколкократно Пулев в интервю за iFL TV, попитан дали вярва, че ще нокаутира Джошуа. След това добави: "Вярвам, че ще спечеля. Не знам по какъв начин точно, но вярвам, че ще спечеля."

Той допълни, че се чувства отлично. "След месец и няколко дни смятам да се чувствам още по-добре, в топ форма и готов за бой", каза още българинът, който има 25 победи в 26 мача като професионалист.

Джошуа ще заложи и трите си титли срещу Пулев, за когото това ще бъде втори шанс да стане световен шампион. Първият беше на 15 октомври 2014 г., когато беше нокаутиран в петия рунд от Владимир Кличко.


Това остава единствената загуба на Пулев на професионалния ринг. 36-годишният българин има 25 победи, 13 от които с нокаут. Последната му среща беше на 28 април, когато надигра по точки американеца Кевин Джонсън.

"Може да се каже, че е малко кратко времето за подготовка поради малки неуредици в моя тим и от моите мениджъри", обясни Пулев. Той сподели, че не е бил изненадан от оттеглянето на Владимир Кличко, защото познава неговата психика и мисленето му.


Пулев каза още, че обича всички хора и е винаги отворен и приятелски настроен. Той призова своите фенове във Великобритания да присъстват на стадиона, за да видят "един наистина интересен бой и здрава битка".

Според промотъра на Джошуа Един Хърн предстоящият двубой е поставил рекорд по най-бързо продадено спортно събитие на стадион. 70 000 билета бяха купени в първия ден от пускането им в продажба.


Четете още:

🔴 Ликът на полковник Дрангов изваян върху блок

🔴 Очаква ни мека зима

🔴 Сребърно имане под дърво намериха в Мездра





Източник: Дневник





Коментари

горе