Баба Гина от Лехчево: На сума народ съм дала рецептата, един недоволен няма!

СНИМКИ на убиеца Георги и семейството му, което закла


Понеделник, 18 Фев. 2019

Появиха се първи снимки на семейството от Нови Искър, което по-рано днес бе изклано от сина им – Георги Ранов. 25-годишният младеж посече с брадва майка си, баща си, баба си и по-малкия си брат в семейната им къща в града.


Това е семейството на Георги (в средата), който е задържан за четворното убийство

Сигнал за четирите трупа бил подаден от военни от поделението в Костенец, които отишли да потърсят колегата си Иван Ранов в дома му. Вратата им отворил именно убиецът Георги, който изрекъл нещо доста странно пред военните. Те обаче не му повярвали и влезли в къщата, където заварили труповете на близките му.

Междувременно се появиха и нови разкрития за четворния убиец. И от Прокуратурата казаха, че младежът е имал психично проблеми.


                                            Георги Ранов

От фейсбук профила на майка му обаче изплуват още зловещи подробности за състоянието на сина й Георги и случващото се в семейството й.

През 2017 година Ирена Ранова е споделила снимка на семейството си във Фейсбук с думите: „Мисълта ми е в моите деца, защото всеки ден страдам за тях. Животът ми е низ от страдание вече 26 г. Минавам по пътя на ада ден след ден, но няма сила, която да ме спре. Ще се боря докато мога

Според неин пост във фейсбук синът й Георги е имал нужда от шест хиляди лева за лекува от туберколоза. Заболяването е било в последен стадий. Освен от туберколоза четворният убиец е страдал още от психично заболяване, травматична епилепсия, алергичен артрит, себореен дерматит и други. 

Ако Ви е харесала статията, подкрепете ни във facebook!Източник: Блиц

Следваща статия:
5-те зодии, чийто живот ще се промени разтърсващо тази година!

Коментари

Видео на деня

горе