Една история, която всеки родител трябва да прочете

Семейството на пребития дядо в Славяново с нови кошмарни подробности! Разкриха каква заплаха е надвиснала над възрастния човек


Понеделник, 22 Окт. 2018

Той е криминално проявен и то точно за същото деяние. Всъщност баща ми го познава. Това заяви синът на пребития дядо заради 120 лева в Славяново.

Закопчаха изверга пребил и ограбил дядо в Славяново за 120 лева! 

"Искам да благодаря на всички хора, които станаха съпричастни към това нещо. Целта ми да оглася случая из интернет, бе виновникът да си получи заслуженото от съда. Ние живеем в нормална държава, в която има правила. Законите са за всички и трябва да се спазват", заяви внукът на пребития Георги Вачев, подчертавайки, че не търси саморазправа. БЛИЦ припомня, че още вчера стана ясно, че той е кикбоксьор.

"Нападките са неуместни. Не сме опитвали да създаваме напрежение между етносите. Искаме просто адекватно реагиране от съответните служби и всички хора да видим докъде стигаме - колко липсва човещината", разясни жена-роднина на пребития. 

"Физическата болка на баща ми ще отмине, но остава психическата. Идеята ми е да се обърнем към всички, които могат да помогнат, за да си получи този човек наказанието. Този човек живее през няколко къщи от нас. Не знам баща ми като разбере, че пак е тук, как ще реагира", каза синът на пребития - Георги Вачев.

"Дядо ми е добре, доколкото може да бъде добре човек, който е пребит и е със счупена скула", завърши внукът на пострадалия.

Стана ясно, че мъжът преди се занимавал и с измами. Винаги жертвите му са възрастни хора. Опитвал се да отнема имоти, чрез измама. Съден е преди това точно за опит за грабеж и побой над възрастен човек.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

 

Ако Ви е харесала статията, подкрепете ни във facebook!Източник: Блиц

Следваща статия:
Търновец се обясни в любов с послание върху дърво

Коментари

Видео на деня

горе