Златните принципи на Мария Монтесори за възпитанието на детето

Лили Иванова не вярва какво чудо й се случи, след 8 тежки години най-сетне примата ще...


Вторник, 16 Окт. 2018

Лили Иванова връща в репертоара си един от най-големите си хитове "Детелини", пише "Телеграф". Това се случва 8 години след като песента й бе забранена от нейния композитор - покойния Асен Гаргов.

С него певицата живее най-дълго от всичките си мъже - цели 17 години, без да сключва брак, но се разделят с идването на демокрацията, тъй като той иска да има наследник, тя не може да му роди.  Въпреки раздялата през годините след това Лили винаги е завършвала концертите си със знаковата песен за четирилистната детелина, която носи късмет.

През 2010 година обаче примата получава забрана от него да я изпълнява повече по концерти, след като тя му отказва да издаде общите им песни в албум по случай неговата 60-годишнина.

За да го прецака съвсем, Иванова забранява на електронните медии да излъчват записа на тази песен в нейно изпълнение.  Допълнително масло в огъня след това наля и авторът на текста - Асен Ошанов, който в спора взе страната на певицата и дори предложи да редуцира стихотворението му на концертите си без музика.  Изненадващо в края на миналата седмица в радиоефира отново се завърнаха легендарните "Детелини". И то в оригиналния запис от 1981 година, включен в албума "Предупреждение". Водеща радиостанция дорио излъчи песента няколко пъти, за ед ден в петук, което поради надеждите у мнозина фенове, че ще я чуят и на предстоящите концерти на примата в НДК. 

Ако Ви е харесала статията, подкрепете ни във facebook!Източник: Petel

Следваща статия:
Ето кои зодии трябва да играят по- често тото, защото има шанс да станат милионери- не пропускайте шансовете си

Коментари

Видео на деня

горе