Ето това е най- страшната отрова, която ядем всеки ден и не е нито захар, нито сол, а .....

Доброто не е отживелица


Петък, 20 Октомври 2017

Имам достатъчно пари, за да нахраня цяла Сърбия

Едва ли има човек, който да не познава тенисистът Новак Джокович. Но малцина знаят, че Ноле, освен шампион по тенис, е и ресторантьор. Джокович  има 2 ресторанта – единият в Белград, който носи неговото име, а другият е био, органик, веган, носи името “Eqvita” и се намира в Монако, където Жокера живее със семейството си.

eqvita

Наскоро носителят на 12 титли от Големия шлем обяви, че е на път да отвори трети ресторант – отново в родината Сърбия. Този ресторант обаче ще бъде по-специален от останалите и ще предлага безплатна храна за хора в нужда.

“Парите не са проблем за мен. Спечелил съм достатъчно, за да нахраня цяла Сърбия. Мисля, че сънародниците ми заслужават помощ и грижа от мен. Дори само заради подкрепата, която винаги ми дават”, казва Джокович.

Все още не е ясно кога ресторантът ще отвори врати и къде ще се намира. Известно е само, че ресторантът ще работи само вечер и няма да има плащания.

Никой никога не ни е обещавал, че големите шампиони са и големи хора. Но е много вдъхновяващо и трогателно, когато големият талант е придружен с голямо сърце!

Източник: shash

Следваща статия:
Турски вестник: "Българин герой" спаси дете от удавяне

Харесайте страницата ни във facebook!


Коментари

Видео на деня

горе