Защо момичетата у нас масово имат кистозни яйчници, а на момчетата им растат гърди, а ние не спираме да дебелеем

Слави: За рождения ми ден баща ми ми пожела да не се занимавам с политикаСлави Трифонов покани за гост в шоуто си своята майка Здравка, като предаването беше заснето вчера на рождения ден на шоумена.

Не те пуснах на детска градина, защото трябваше да те уча да четеш, да играеш. Като беше малък, много плачеше и хората казваха : "Той ще пее много хубаво, защото много реве", разказа майката на Слави в шоуто тази вечер.

"На един 24 май с мои приятелки, точно бяха пуснали един плат - цикламено сукно, решихме да си го купим. И до нас имаше една шивачка, която правеше рокли на всички актриси. Ние отидохме при нея и като се нагласихме вече с еднакви рокли, еднакви портмонета и еднакви шалчета и трите, и всички хора почнаха да ни гледат и да ни коментират, че сме еднакви, а ние трите се скарахме и се прибрахме", сподели история от живота си Здравка Трифонова. 

"С баща ти се запознах, като се връщах от бригада един ден. Вървяхме си с две приятелки, едната имаше среща с приятел на баща ти. И така на другата вечер се запознахме с него. Той после отиде войник и аз го чаках 2 години, беше в казармата в Хасково", разказа тя. 

Здравка каза, че шоуменът е бил много послушен като бил малък. "Още имам респект от теб. Ти си като един СЕМ за мен, като те видя примерно и не мога да псувам", добави Слави.

"Работих в мебелен завод 25 години. Тогава първата ми заплата беше 180 лева. Ходех с удоволствие на работа, защото бях дневна смяна и можех да си гледам децата и къщата. Тогава ходих с влака в Русия, ти даже ми поръча да ти купя едни ноти. Бяхме там 18 дена, беше много хубаво, всичко организирано. Когато пристигнахме в Киев, трябваше да сменят релсите на влака. Тръгнахме после, с часове пътувахме без да видим село, докато стигнахме Ростов. Това за мен беше едно голямо преживяване, бяхме и в Москва и в Санкт Петербург. Оттам си донесохме вилици, лъжици, аз си донесох и един газов котлон", сподели пред Слави майка му. 

"От сутринта се притеснявам за предаването, не всеки може да седне тук. Аз всяка вечер гледам предаването, даже и на обед. После вече си почвам сериалите. Баща ти ме пита в колко да ти честити рождения ден", каза Здравка Трифонова. Слави пък сподели, че баща му е пожелал да не се занимава с политика, когато го поздравявал за празника.

Ако Ви е харесала статията, подкрепете ни във facebook!Източник: 24 часа

Следваща статия:
Почина жената, на която у нас 7 болници отказаха помощ и пратиха линейка от Турция

Коментари

Видео на деня

горе