Мислех, че съм напълняла с това коремче. А то какво се оказа, та лесно се отървах



Често изведнъж се появяват грозни висящи коремчета, които стресират много момичета и жени. За да възстановите фигурата в нейната оригинална форма успешно, трябва да помните, че на първо място е необходимо да откриете причината за появата на корема, да ги премахнете и след това да вкарате тялото си във форма.

Нека се опитаме да разберем характеристиките на различните видове коремчета, причините за появата им и начините, по които можем да се отървем от корема, в зависимост от причината за появата.

Промените в обичайната работа и външния вид на човешкото тяло винаги имат причина.

Същото важи и за появата на определен тип коремни болки: понякога коремът се увеличава в резултат на общо увеличение на телесното тегло, понякога в резултат на хранене на определени храни. За да премахнете коремчето си с минимални усилия, трябва да определите причината за появата му и да ги неутрализирате.

 Има общо пет вида коремчета:

1. Алкохолно коремче.

Бирата, виното или други алкохолни напитки могат да попречат на тялото ни да смила правилно храната. Също така, алкохолните напитки са с високо съдържание на калории. За да се справите с този проблем, трябва да спрете да пиете алкохол и да започнете да ядете повече зеленчуци и плодове.

2. Хормонален корем.

Хормонален дисбаланс може да доведе до натрупване на тегло. Трябва да промените диетата си, да ядете здравословни храни и да се консултирате с лекар.

3. Начин на живот.

Стресът и лошият сън засягат много нашето тяло и могат да доведат до появата на мазнини в областта на стомаха ви. Опитайте се да спите най-малко осем часа на ден и избягвайте нездравословни храни. Не пийте твърде много кафе.

4. Майчинство.

 След раждането на дете, коремът ви все още съдържа мазнини. Добре е да упражнявате и да масажирате проблемната област. Също така, трябва да се консултирате с лекар в тази ситуация.

5. Подуване.

 Проблеми в храносмилателния тракт могат също да бъдат една от причините за появата на корема ви. Трябва да пиете много вода и да вземете пробиотици.


Четете още:

🔴 Зарастват ви бавно раните или пък ви пада косата, нисък ви е имунитета и бавен метаболизма, имате дефицит на този важен елемент

🔴 Ето защо мащерка е билка-чудо!

🔴 Ето го филма на Елена Йончева за оградата на границата (ВИДЕО)





Източник: За Жената





Коментари

горе