Григор подпали световните медии! Най-авторитетните не са писали такива неща за българин от Стоичков насам



Победата на Григор Димитров срещу австриеца Доминик Тийм 6:3, 5:7, 7:5 в група „Пийт Сампрас” на финалния за годината Мастърс на ATP в Лондон предизвика възхищение не само в България, но и в световен мащаб.

„Димитров пристигна в Лондон след най-постоянния сезон в кариерата си и бе непоколебим, като спечели трисетовата битка с Доминик Тийм. В последния сет двамата предложиха качествен тенис, но Димитров затвори мача”, изказаха се ласкаво от „Скай Спортс” за най-добрия български тенсисист.

“Премиерата на Григор Димитров в Лондон се оказа печеливша. Талантливият 26-годишен тенисист блестеше с качество, със смяна на темпото, с агресия, както и с отлични излизания на мрежата. Неговият опонент Тийм е с две места по-нагоре в ранглистата, но бе далеч по инертен и пасивен”, анализира мача ESPN.

“Димитров призна, че е бил нервен, но определено се представи както подобава на такава сцена”, е коментарът на FOX Sport.

“Григор Димитров оправда очакванията с победа над Доминик Тийм. Ето какво е усещането да направиш победен дебют на Финалите на АТР”, пише на профила си в социалната мрежа „Туитър” пък официалния канал на ATP – Tennis TV.


Четете още:

🔴 Как да се сдобиеш с апартамент 100 кв.м. за 24000 лв, в България е възможно!

🔴 Една впечатляваща снимка на София предизвика редица коментари! Вие какво ще кажете (Снимка)

🔴 Напуснахме големия град: Мисия "Сбогом, Лондон!"





Източник: 7dnisofia





Коментари

горе