Погледнете ръката си - формата на ноктите разкриват много точно какви хора сте в действителност



1. Ако сте с дълги нокти: вие не страдате от липса на ум и комуникативност. Обичате социалните контакти, разнообразието, харесва ви да срещате и за се запознавате с нови хора, защото това ви обогатява. Вашата цел дори е да разширявате кръга на познатите и приятелите си. В работата си обаче сте много внимателни и девизът „3 пъти мери, един път режи“ е вашето водещо мото.
2. Ако притежавате широки и плоски нокти: обичате да анализирате събитията, умът ви е като бръснач. Хората често се допитват до вас за съвети и напътствия, обичат да ви слушат, уважават вашето мнение, което го смятат за компетентно. От своя страна вие лесно разгадавате мислите и намеренията на хората и следвате неотлъчно инстинктите си. Когато възникне труден казус или сложен проблем, вие успявате да го преодолеете чрез интелигентно решение.

3. Ако видите, че вашите нокти са къси и кръгли: вие притежавате скрити заложби и таланти, а като човек сте енергичен и креативен. Животът ви носи радост и позитивизъм, което предизвиква хората около вас да се чувстват доволни и щастливи. Имате си един верен приятел за цял живот, а хората, на които държите, им помагате с каквото можете и ги обичате и защитавате. Обичате приключенията и сте доста упорити – ако нещо пожелаете силно, то не се отказвате, докато не го получите. Винаги знаете какво искате от живота и сте от добрите инати.
4. Ако ноктите са ви къси и неравни: това означава, че вие сте емоционални и чувствителни. Хората биха ви определили като тихи води. Външно сте спокойни и уравновесени, но във вас бушуват бури от емоции и чувства, които не показвате. Приятелите, които ви познават добре, са наясно, че не трябва да ви лъжат за нищо, колкото и да е неприятна истината.
5. Ако имате големи и правоъгълни нокти: та вие сте родени лидери, готови сте да работите всеотдайно. Обичате да се раздавате, смели и решителни хора сте. Хората могат да разчитат на вас, защото знаят, че изпипвате добре нещата и ги правите както трябва. Търсите хора, които са с позитивно мислене и обичате добрата компания.
6. Ако ноктите ви са триъгълни: това е признак на храброст и решителност. Знаете много точно какво искате. Всеки един проблем или сложна задача е предизвикателство за вас. Приемате я с удоволствие и търсите начин да я решите. преди да започнете работа гледате да не влагате много усилия в нея, обичате да работите с лекота. Упоритият ви труд винаги е възнаграден и заплатен добре, защото си разбирате от работата.
7. Овални и дълги нокти: притежателите на такива нокти са творчески личности. Въображението ви е силно развито, а когато около вас има красиви неща сте щастливи. Хората обичат да са с вас и когато някой е разтърсен от емоционален срив ви търси, защото знае, че вие можете да го успокоите адекватно. В очите на хората вие сте работохолици, но самата работа ви доставя удоволствие, особено когато виждате, че е полезна на другите.Забележка: всеки човек има уникални качества, тази класификация е просто за забавление. Но все пак има доста сходство, нали?


Четете още:

🔴 Григор подпали световните медии! Най-авторитетните не са писали такива неща за българин от Стоичков насам

🔴 Как да се сдобиеш с апартамент 100 кв.м. за 24000 лв, в България е възможно!

🔴 Една впечатляваща снимка на София предизвика редица коментари! Вие какво ще кажете (Снимка)





Източник: vsyakajena





Коментари

горе