Руслан Мъйнов разкри магическия си еликсир за отслабване



Актьорът Руслан Мъйнов е неузнаваем. Макар често да се шегува, че е далеч от формите на манекенка, той определено спечели битката с килограмите.

Чаровникът години наред се бореше с излишното тегло. Днес близки, колеги и фенове не могат да се нарадват на новата визия на Руслан Мъйнов. Той изглежда като нов човек – много по-слаб и много по-щастлив.

Мъйнов няма нищо общо с предишния си образ. За него темата не е табу, дори напротив – актьорът споделя с усмивка тайната си с всеки, който също като него се стреми да влезе във форма. Тайната се крие в еликсир, който магически бори мазнинките.

Актьорът е доволен, че е свалил много килограми. Истинското му щастие обаче идва от това, че по този начин е подобрил значително здравословното си състояние. Откакто е слаб, не са го застигали никакви здравословни неразположения. В миналото той често имаше проблеми с особено високо кръвно налягане и лош холестерол.

Руслан Мъйнов категорично отрича слуховете, че си е поставил пръстен на стомаха. Той е убеден, че всеки може да постигне неговите резултати, стига да следва същите правила.

Първите си килограми Мъйнов свалил с разделно хранене и съветите от прочутата книга Зоната. Заедно с това той си приготвя чудотворната смес, за която е убеден, че действа лечебно както на теглото, така и на цялостното здравословно състояние.

Само три седмици с тази смес в менюто и няма да се познаете в огледалото – в това е категоричен Мъйнов. За своеобразния еликсир са ви необходими половин литър вода, една лъжица с настърган корен от джинджифил, две щипки с черен пипер, една малка лъжичка с куркума, един брой зелена ябълка, мед на вкус и лимон на вкус.

Водата завира, а в нея се слагат нарязаната на парчета ябълка и джинджифилът. Врящата вода се оставя за три минути, след което съдът се сваля от котлона. В него се добавят черният пипер и куркумата. Захлупват се и се оставя за десетина минути.

Когато сместа е напълно изстинала, в нея се добавят сокът от лимона и меда. Най-смелите могат да пропуснат меда. Получената напитка се приема като чай по всяко време на деня. За разлика от други лечебни питиета, това не трябва задължително да се пие сутрин и на гладно.

Еликсирът е чудодеен при сърдечни проблеми. Той засилва имунитета и има куп ползи за здравето. В комбинация с благотворното си влияние върху килограмите без колебание може да бъде наречен истинско чудо. Руслан Мъйнов е живото доказателство за ползите от него.


Четете още:

🔴 Молитвата, която привлича прекрасни неща в живота ни

🔴 Ники, който дари 30 000 лева на две нуждаещи се българки: Направих добро, а сега ме кълнат и клеветят!

🔴 Германци избягаха от цивилизацията в Одринци





Източник: gotvach





Коментари

горе