3 от 3 - перфекционистите и най-потайните зодии



Характерът на всеки един от нас е различен. Срещат се хора, които не спират да споделят подробности от своя живот с всеки, но има и други, които могат да те изненадат с неподозирани неща от характера и битието им – такива, дълбоко пазени в тайна досега. С потайните хора е твърде трудно да градиш взаимоотношения. Те винаги оставят по нещо за себе си и никога не разкриват цялата истина, колкото и близки да сте. Изгряващият знак влияе на това до колко човек е склонен да споделя, както и нивото на потайността му. Следващите три зодии са определени единодушно от астролозите като най-потайните в астрологическата карта.

Първенците по потайност от всички 12 зодии са Козирозите. Мислите си, че ги познавате до болка от дълги години, но идва момент, в който ще се изненадате, че всъщност знаете за тях толкова, колкото самите те са позволили. Недоверчиви и предпазливи са представителите на този земен знак. Те пазят дълбоко в себе си съкровените тайни, а установят ли навлизане в личното пространство, твърде често отблъскват колеги и приятели, които искат по близки взаимоотношения. Те наистина трудно допускат други хора до себе си и смело могат да бъдат наречени „единаците“ в зодиака.

Днес може да чуеш от Близнаците едно, утре – друго. Твърде открити изглеждат, но… само на пръв поглед. Прекаленото доверие към тези хора не е добра идея. Потайностите, свързани със стари любови и връзки, са дълбоко скрити в иначе волната им душа. Обикновено Близнаците прикриват лични отношения, както и развитието на неблагоприятно приключили връзки за тях. Ето защо, искате ли да научите детайли за миналото в любовта на представителите на този зодиакален знак, по-добре се откажете преди да сте наели частен детектив или да Ви е обзела параноя.

Потайни, но не с лошо – такива са Лъвовете. С тяхната загадъчност целят да предпазят най-близките, а и себе си от външни влияния и хорски коментари. Огнените и експресивни представители на този знак са на мнение, че щастието им може да бъде „похитено“, ако се сподели. Не им е по вкуса да бъде коментиран личният им живот, а още повече да бъдат разпитвани за него. Лъвовете смятат, че случващото се в живота им е единствено и само тяхна работа.


Когато говорим за перфекционизъм, веднага се сещаме и за стремежът ни към съвършенство. У всеки го има, но при три зодии то е най-развито. За тях съвършенството е станало начин на живот и се е превърнало в мисия. Представителите на трите зодии по-долу започват да проявяват нервност, да страдат и да се чувстват зле, щом нещата в живота и работата им не са изпипани до съвършенство. Тези три зодиакални знака са доказано най-заклетите перфекционисти.

Средство срещу критики и начин на живот – това е перфекционизмът за Девите. Твърде чувствителни са и не им понася добре конфликтни ситуации, както и странични забележки. Готови са да стигнат до крайности, само и само да предотвратят в зародиш словесни сблъсъци или критика. Те са най-подчертаните зодиакални перфекционисти, които не биха допуснали по никакъв начин в името на съвършенството да се държат грубо с някого.

Представителите на тази зодия се обсебват от собствените си грешки, независимо от вида им. Твърде често са убедени, че е недостатъчно това, което правят и сами от себе си изискват още и още. А това никак не им се отразява добре. Твърде често получават комплекс за малоценност и чувство за вина, които им пречат да се наслаждават на всичко около тях. Козирозите са еманация на перфекционизма. А най-важното е, че откриват опции да поправят или елиминират допускането на грешки.

Перфекционисти има и сред представителите на въздушните знаци – Везните! Отива им до край да изпипват всичко. Харесва им да имат подреден дом, всичко в работата им да е наред. Твърде често в опита си да преобразят посредственото около тях, се натоварват допълнително. Това ги кара да са критични и строги към близките, а това често им създава напрежение. Въпреки че на моменти изглеждат като злобни хора, те далеч не са такива – просто се стремят към съвършенство. В природата им е!


Четете още:

🔴 ЕДНА ГРАНДЕ ИСТОРИЯ ЗА ЛЮБОВТА МЕЖДУ ЦАР БОРИС ІІІ И ЙОАННА САВОЙСКА

🔴 5 топ храни, които да хапваме, за да бъдем здрави и красиви през есента

🔴 Руслан Мъйнов разкри магическия си еликсир за отслабване





Източник: delo.bg





Коментари

горе