Мачкай, Гришо! Защо българинът мрази и мачка успелите?



Изключително досадно е постоянно да ни занимават с Григор Димитров. Няма абсолютно никакво значение дали въпросният Гришо е спечелил, загубил или завършил реми. Дали е увеличил банковата си сметка или не също би трябвало да вълнува единствено самия него. Да превръщаш някакъв спортист в идол, да се възторгваш от победите му или да ревеш при загубите му е признак на много, ама наистина много нисък интелект.

Коментарът на журналиста Петър Волгин успя да предизвика бурна вълна от емоции, реакции и мнения във Facebook.

Призивът "Мачкай, Гришо" отново е актуален. Тенис талантът ни победи на Мастърса в Лондон Доминик Тийм, Давид Гофен, с което си уреди участие на полуфиналите на заключителния турнир ATP на осемте най-добри.

За пореден път обаче се оказа, че в нашата татковина има хора, които смятат за прекалена възхвалата на тенисиста ни, роден в Хасково.

Според журналиста е досадно медиите постоянно да ни занимават с Гришо, а превръщането на един спортист в идол е признак на много нисък интелект.

Мачкай, Гришо! Защо българинът мрази и мачка успелите?

Само за броени часове публикацията на Волгин обиколи и взриви социалната мрежа.

"Пошлостта не успя да ми попречи да се почувствам ГОРД БЪЛГАРИН от победата на Гришо!", пишат потребители под поста на Волгин.

Повечето хора не се съгласяват с мнението на журналиста и влизат в спор с него, а някои просто го иронизират.

"Ами прав е другаря Волгин.
Как така ще превръщаме някакъв си спортист в идол?
Откъдя накъдя?
Отивам да си сипя 200 грама нафта с малко лед...", коментира музикантът Венци Мицов.

Разбира се, появиха се и подръжници на Волгин: "Съгласна съм, Волгин! Докато народът брои стотинките, Гришо си пълни милионерската сметка... Ако можеше възторг да се пече и яде... Бербатов създаде фондация в помощ на даровити деца, време е Григор да направи нещо благотворително!".

За сведение на високоинтелектуалните, дето се дразнят на Григор - третият му мач в Лондон е тази вечер (петък), след 22:00 часа. Ние, простаците, ще го гледаме!

А и Гришо има да Ви каже нещо:

"Дълбоко в сърцето ми аз съм българин. Паспортът ми е български. Състезавам се за България. Горд съм, че съм българин и не се срамувам от нищо", отсече той пресконференцията в сряда, веднага след победата над Гофен.

Мачкай, Гришо! Защо българинът мрази и мачка успелите? >


Четете още:

🔴 Илиана Раева разкости Волгин заради Григор, нарече го "мишка"!

🔴 ​Щом народните ни работи никак не харосват, ще видим ли и ний някога добър ден?

🔴 Уникална рецепта за болки в ставите вдигна леля на крака: Само 2 евтини съставки





Източник: Днес.БГ





Коментари

горе