След няколко часа Ива лети за Кипър!



"След няколко часа Ива лети за Кипър".

"Само 12 часа я делят от присъствието ѝ в клиниката в Кипър и три дни от мечтаната операция", сподели в социалната мрежа Петър Вангелов.

"Нека съберем за Ива най-големия букет от пожелания и позитивни мисли ,усмивки и добро настроение, за да превъзмогне страха от неизвестното, което я чака.

Доказахме, че заедно не само можем повече - заедно можем всичко! Благодарим ви!"

Самата Ива благодари на всички и сподели емоциите си:

"Надявам се престоят ми в Кипър да е една голяма и красива почивка за мен, а не ново премеждие изпълнено със болки и страдания! Благодаря на всички, които ме подкрепиха и сбъднаха моята мечта, днес да броя минутите до излитането ми. ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ и с радостни сълзи на очите Ви казвам доскоро. Бог пред нас и ние след него!"

Припомняме ви, че преди 10 години на околовръстният път на Бургас, в посока Созопол, Ивелина и неин приятел претърпяха тежка катастрофа с фатален край.

Р.Е.С. загина на място, а Ива е прикована към инвалидната количка от тогава.

Тя е с два счупени гръбначни прешлена 6-7ТХ и 5-8 ТХ спукани, увреждане на гръбначен мозък и още много травми по тялото. Към този момент момичето  е в стабилно състояние и не спира да търси начини, за да събере оставащата й сума за операция.

Лекарите в България не дават надежди на младата жена. Още преди 10 години са я отписали от живота, но тя днес доказва, че те не са тези, които решават, а духа, силата, вярата и упоритостта й. Борейки се сама през всичките тези години, търсейки начини, чрез които да се изправи отново на крака, днес тя има оферта от Американският институт по мини инвазивна гръбначна хирургия AIMIS в Кипър, а специалистите там дават немалки надежди Ива да подобри здравословното си състояние.

Операцията се състои в поставяне на титаниеви импланти за укрепване на гръбначната колона, операцияна нерв, прекъснат в България, нерв, който отговаря за сетивността на долните крайници, която днес Ива няма. Присаждане на стволови клетки и декомпресия на гръбначният мозък. Общата сума за лечението на Ивелина в Кипър е 130 000 лева.

Към днешна дата по дарителската сметка на Ивелина има достатъчно пари, за да замине на дългоочакваното лечение в Кипър.

Пожелаваме ѝ смелост, силен дух и успех!


Четете още:

🔴 Здравословни храни със скрити калории

🔴 Вила "Армира" е най-богатият частен дворец от римско време у нас

🔴 Тя е на 94 години, продължава да работи и не е излизала нито ден в болнични. Каква е тайната й? (видео)





Източник: dunavmost





Коментари

горе