Made in BG! Кой си прибира колата на топло с кран? Абсурдно, нали? (Снимки)



Фейсбук обществеността изпадна в недоумение от кадър заснет в София. Става дума за меко казано необикновена гледка, на която станаха свидетели столичани - автомобил, влязъл наполовина през балкон на прилично изглеждаща сграда, а междувременно с това държан от кран, пише trafficnews.bg

Снимката бе качена в социалните мрежи и веднага започнаха конспиративните теории. Неколцина се изказаха, че новият архитектурен атрибут е вследствие на каскада. Други обаче веднага забелязаха, че колата всъщност изобщо не е летяла и катастрофирала, а с умисъл бива вкарана в помещението, където ще бъде на топло.

"Станало ѝ е студено на колицата и е влязла на топло. И явно не ще да излиза мирно, та трябва с кран...", пише един от заинтригуваните от фотоса. 

Друг кодошлия се позова на очевидното и възкликна: "Абе знам, че мъжете обичат колата си повече от жената, ама не вярвах, че и в леглото ще я вкарат".

Оказа се обаче, че обяснението е много по-прозаично. Сградата е един от учебните корпуси на Транспортния колеж или ВТУ "Тодор Каблешков", а колата е доставена за практически научни цели.  

Е, това не обяснява съвсем защо е избран именно такъв интересен метод за нейното гариране в центъра на някоя аудитория, но пък софиянци са благодарни на инициаторите, тъй като се посмяха от сърце при гледката. 

Ето и тъй прочутия вече кадър по опитомяването на опърничавия автомобил:


Четете още:

🔴 Едва ли знаете за тези тайни на червения лют пипер? (Ще се изненадате колко са невероятни)

🔴 Ето му я цаката на прочутия стек тартар (по-лесно от очакваното)

🔴 Така се правят уникални кашкавалени пури (в никой ресторант няма да ви сервират такива)





Източник: Petel





Коментари

горе