Всичко стана от един майтап, котето ухапа човек от компанията ни (ВИДЕО)



С чутовната си глупост девойката от Китен успя да сътвори истински скандал, който даде светлина върху проблема с насилието над животните


Дъщерята на екскмета на Китен Йоана Петрова, която разгневи хиляди в социалните мрежи, след като бе записана на камера да измъчва собствения си домашен любимец, проговори за случката и изрази съжаление за постъпката си. Припомняме, че след като в социалните мрежи се разпространи видео, на което се вижда как тя зверски рита домашното си коте, наричайки го „най-гадното на света”, се разрази истински скандал на тема насилие над животни.

„Всичко стана от един майтап... Всичко стана от глупост, защото котето ухапа и одраска едно момче от нашата компания. Много се срамувам от постъпката си, съжалявам и се извинявам”, лаконична бе Петрова пред камерата.

„Да, постъпката е наистина лоша, укорима.. нямам думи. Но в крайна сметка котенцето е добре и си живее добре”, допълни нейният баща – бившият кмет на Китен Атанас Петров.

Полицията в Бургас е сезирана по случая. Оттам обаче признават, че престъпленията срещу животни се разкриват трудно, съобщава Бтв.

"Липсата на свидетели, фактът, че се извършва в домове или в несветлата част на денонощието затруднява нашата работа", заяви Пепа Андонова, инспектор в Криминална полиция, ОД на МВР – Бургас.

Ефективните присъди за насилие над животни са единици и в повечето случаи са свързани с тежко криминално минало на извършителя.


Четете още:

🔴 Скандалът с "Мис България" изригна отново, шефката на конкурса готви сурово отмъщение на фотографа и членове на журито!

🔴 Made in BG! Кой си прибира колата на топло с кран? Абсурдно, нали? (Снимки)

🔴 Едва ли знаете за тези тайни на червения лют пипер? (Ще се изненадате колко са невероятни)





Източник: flagman





Коментари

горе