Разпространи спешно! Нека помогнем на Ирина да оздравее! Нужни са 7 000 българи с добри сърца, които да дарят по един лев



"Моля ви, помогнете. Тук не става въпрос да се дари филия хляб, а цял един живот. Сумата не е голяма и ако 7000 хора с добри сърца преведат по 1 лев, Ирина ще има шанса да живее. Вярвам, че по Коледа стават чудеса, а за тях трябват и добри феи. Бъдете нашите ангели на доброто." Това написа до "Петел" Мария Грудева, която иска да запознае с нашите читатели Ирина - майка на две деца, която преди месец научава, че животът й е застрашен от коварно заболяване.

Ето какво се е случило с Ирина:

"Моля ви, не подминавайте, а отворете сърцата си и си помислете, че точно тази Коледа, поредното българско семейство не иска подаръци, а само здраве! Всяко левче е от значение, всяка една продадена вещ е капка в морето, море на надеждата и отново разпалилите се мечти.

Запознайте се накратко с Ирина!

Ирина Атанасова Тасева е един прекрасен, жизнен и усмихнат човек, който сам се бори в живота си от много години насам. Тя е на 42 години и живее в град София. Любяща и грижовна майка на две деца - момче на 24 години и момиче на 16 г. Освен всички спънки в живота си, развода и борбата за отглеждане и възпитание на две прекрасни личности, Ирина се сблъсква и с тежката диагноза рак на гърдата.

За коварната болест младата жена разбира едва преди месец. Съдбата е достатъчно жестока, за да поднесе и поредната лоша изненада на прекрасната майка - установява се, че черния дроб на Ирина не функционира правилно. За да започне своята жестока борба за оцеляване, първо трябва да се излекува черния дроб, а след това да се пристъпи към следващата крачка в лечението си.

Една процедура за възстановяването му струва 400 лева , но лекарите не се ангажират да дават предварителни прогнози. Първата крачка към победата на Ирина е направена - тя намира оферта за своето лечение. Медицински център” Интегрирана медицина” в гр. София, съставя оферта за лечение на стойност 6 530 лева.

Сумата е непосилна за този слънчев и състрадателен човек. Жаждата за живот е по-силна от всякога.

Ирина мечтае да оздравее, да види децата си отново усмихнати и да продължи да достига върхове в своя живот.

Обръщаме се към всички вас наши сънародници. Моля помогнете. Помогнете на една майка да е до децата си, на един човек да върне надеждата в утрешния ден и докажете, че когато сме заедно сме силни.

Прилагаме договора за дарителска сметка, епикризата и офертата, която е направена за лечението на Ирина. Вярваме, че ще успеем да победим и сега!

Начините, по които може да помогнете на Ирина са следните:

1. Да предложите своя вещ на търг в базара, който се организира, или съответно да закупите такава, като търга печели предложилият най-висока цена и превежда цялата сума по сметката

2. Да преведете сума в посочената сметка:

Банка ДСК

IBAN: BG18STSA93000024954277

BIC: STSABGSF

Ирина Атанасова Тасева

3. Да поставите дарителска кутия за Ирина.

4. Да организирате различни благотворителни мероприятия и базари на различни места в страната.

Моля, помогнете!

Епикризите на Ирина може да видите ТУК

Цялата информация във връзка с благотворителните акции в помощ на Ирина може да видите на специално създадена за целта страница ТУК


Четете още:

🔴 Перущица - гнездо на герои

🔴 Радев: Когато става въпрос за човещина, политиците трябва да излязат от партийната си кожа (ВИДЕО)

🔴 Чужденецът, който помага на българите в беда





Източник: Petel





Коментари

горе